Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Toto je sila: Do zadku si strčil svetlicu a odpálil ju!

Ross si nepekne spálil zadok
Ross si nepekne spálil zadok (Zdroj: whatsonchengdu.com)

COLCHESTER - Pobaviť seba a okolie si niekedy vyžaduje odvážne nápady, ktoré častokrát hraničia s hlúposťou. To bol prípad aj dvadsaťročného Rossa Minshulla, ktorý si odpálil takmer celý zadok.

Mladíka na bláznivú myšlienku priviedli jeho kamaráti. Vyzvali ho, aby bol chlap, strčil si do zadnice svetlicu a potom ju zapálil. Ross si povedal "prečo nie" a stávku prijal. Kruto však na to doplatil. Pokus nevyšiel podľa jeho predstáv a Angličan skončil v nemocnici s popáleninami tretieho stupňa. Podstúpil plastickú operáciu, počas ktorej mu na postihnuté miesta umiestnili kožné štepy. Pamiatka v podobe jaziev mu však ostane na celý život.

"Dali sme si pár pív a kamoši si ma doberali, že na to nemám. Tak som im dokázal, že sa mýlili," hovorí Ross. Hneď po tom, ako zábavnú pyrotechniku zapálil, si uvedomil, že spravil chybu. Keď zacítil horenie, vedel, že je zle. Kamaráti sa na tom dobre zabávali, mladému mužovi do smiechu ale nebolo. Skočil do vane napustenej studenou vodou, čo mu bohužiaľ príliš nepomohlo. "Nikomu neodporúčam, aby to skúšal. Naozaj to nestojí za to. Zadok ma bolí už len pri pomyslení na ohňostroj," dodal.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu