Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Mesiac spávala s mŕtvolou a čakala na zmŕtvychvstanie!

ilustračné foto
ilustračné foto (Zdroj: mizozo.com)

HULLA/BRATISLAVA - Alba Yacueová z Kolumbie ukrývala mesiac v dome telo svojho mŕtveho manžela v očakávaní, že do neho vstúpi Ježiš a muža vzkriesi, informovali miestne médiá. Vôbec jej neprekážalo, že z rozkladajúceho sa nebožtíka sa šíril nesmierny zápach. Jej viera bola zjavne odolná.

Lucio Chacue manželke vraj prisľúbil, že sa k nej po smrti vráti. Po tom, čo z neznámych príčin zomrel, jeho telo ukryla žena vo svojom dome a čakala na to, až sa zo "spánku" prebudí. Jej vytrvalosť však prekazili podozrievaví susedia, ktorí dali tip miestnym úradom a vyšetrovatelia jej obydlie prehľadali.

"To, čo po mesiaci zostalo z jeho tela, bolo zabalené v plachte. Nebožtík bol v rozklade a vydával odporný zápach, ktorý Alba Yacueová tolerovala v nádeji na možné vzkriesenie," uviedli miestne noviny La Nacion.

Majiteľ pohrebnej služby, ktorá dostala za úlohu postarať sa o mŕtvolu, sa vyjadril, že za 40 rokov praxe nič podobné ešte nezažil. Yacueová údajne žiadala, aby manželovo telo ošetrili a vrátili jej ho späť, aby ho mohla pochovať na dvore.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu