Streda29. máj 2024, meniny má Vilma, zajtra Ferdinand

Motorky vyvolávajú ošiaľ

Motorky vyvolávajú ošiaľ Zobraziť galériu (5)
Motorky vyvolávajú ošiaľ

BRATISLAVA - Bratislavská Incheba sa na 4 dni zmenila na raj motorkárov, lodiarov, rybárov a cyklistov. Ľudia z celého Slovenska tam prichádzajú aby si pozreli tie najkrajšie motorky, aké táto planéta nosila. Dnes však nastal posledný deň, aby si všetci čo tieto motorkárske skvosty nevideli ešte stihli ukojiť svoje túžby. To však nie je jediné na čo sa môžu zanietenci ale i bežní návštevníci tešiť.

Ozajstných motorkárskych frajerov, nájdu ľudia, ktorí do bratislavskej Incheby zavítajú, na priam, neuveriteľných 12-ich štvorcových metroch. Okrem najnadupanejších dvojkolesových tátošov, môžete na najväčšom Slovenskom výstavisku vidieť tie najsexi baby a aj sa s nimi odfotiť. Vystavovatelia z Českej republiky, Maďarska, Nemecka, Pakistanu, Poľska, Rakúska, Talianska, Ukrajiny a Slovenska si pre návštevníkov dokonca pripravili pravé motorkárske oblečenie a doplnky.

Svoje priania si v Inchebe splnia aj nadšenci tetovania. Frajeri z Česka už viacerých Slovákov pokreslili tými najfantastickejšími motívmi a na ďalších stále čakajú. Motorky však nie sú jediné čo môžete v Inchebe dnes do 17-tej hodiny vidieť. Viacerí vystavovatelia prinášajú na trh elektrické bicykle. No a aj tie si môžete pozrieť no a dokonca aj vyskúšať na cyklodráhe.

Tiež však uvidíte Boat Show, ktorá vám predstaví plachetnice, vybavenie pre jachtárov a jachting, motorové člny, lodné motory, služby a potrebné príslušenstvo. Chýbať pri tom nemôže ani výstava pre rybárov, kde uvidíte kompletný sortiment na rybárčenie od oblečenia, obuvi, prútov, cez člny, krmivá a doplnky.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu