Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Sajfa bol online. Prezradil aj kto má najbizarnejší ksicht v slov. šoubiznise

Zobraziť galériu (17)
(Zdroj: Peter Frolo)

Matej Cifra sa narodil v Bratislave roku 1979 do intelektuálnej rodiny polymérneho vedca a gymnaziálnej profesorky. Už aj preto bol čiernou ale zato milovanou ovcou rodiny. Už od útleho detstva inklinoval k poézii, čo vyústilo do úspechu na súťaži v prednese prózy na Bratislavských Metamorfózach v roku 1988.

Neskôr publikoval v časopise Dotyky, Romboid, stal sa víťazom prvého ročníka celoslovenskej súťaže v písaní esejí. Študoval v Spojených štátoch, Holandsku a titul Mgr. získal na Filozofickej fakulte UK v Bratislave v odbore angličtina-slovenčina. Téma jeho diplomovej práce v anglickom jazyku - kritika kapitalistickej mysle v románe Americké Psycho - ho vo výraznej miere ovplyvnila pri písaní množstva receptárikov. Momentálne sa naplno venuje práci vo Funradiu, kde moderuje rannú show s kolegyňou Adelou. Čo to pomoderuje na požiadanie aj v televízii a naživo. V živote sa riadi heslom : „Čo ťa nezabije, to si rýchlo obľúb.“ Má dvoch mladších bratov a miluje jesenné prechádzky prírodou a neohrdne ani dobrým akčným filmom.

Rozhovor

11:03:04 - otázka od: dada ahoj ktoru modelku ulovis najblizsie ? .-) Neviem, ktora sa ulakomi. :) Ale nech nema dlhsie nohy ako som ja cely dlhy lebo neviem ako by sme sa rozpravali.

11:04:06 - otázka od: jugi Sajfa Ako sa maš? si haluzák Ma sa nadstandardne dobre. Dnes som ale prekvapeny z pocasia. Je nejako chladnejsie ako som bol pripraveny. Aj haluzky na stromoch sa divne rychlo hybu.

11:04:30 - otázka od: jana Sajfa zaujima ma ci mas momentalne frajerku?dik za odpoved Nie, momentalne nemam frajerku. Neurodilo sa :)

11:05:18 - otázka od: Ernest Sajfa, čo hovoríš na to, že dnes príde nejaká Alžbeta II? Tesim sa. Som hrdy na Slovensko. Kralovna totiz za rok absolvuje dve zahranicke cesty a som rad, ze jedna z nich vedie prave na Slovensko. Aspon bude svet o nas trosku pocut.

11:06:31 - otázka od: zita cau, mas aj nejake dobre fotky? :) Nie. Bohuzial mam len take horsie. Som fotogenicky typ ale take fotoaparaty, ktore by moju fotogenickost zachytili su len v stadiu vyvoja. Existuju vojenske prototypy pre americku armadu.

11:07:48 - otázka od: Marek Tá nová relácia (Webmaster) je ok len mi tam vadí, že púšťate niektoré tie isté videá (viem že su to tie čo postúpili z minula), ale je to nuda Hmmm, mozno pre teba vzhladom na to, ze tie videa poznas lebo prichadzas do kontaktu s internetom castejsie. Su vsak ludia, ktori za pocitacom nesedia tak casto. Pre nich su to novinky. Ale bude tych videi v dalsich castiach viac aj novych. Treba sledovat.

11:08:12 - otázka od: Elena Ahoj, kde pracuješ radšej? V rádiu alebo TV? Asi v radiu lebo tam mam ludi, ktorych mam rad a su to moji najblizsi kamarati :)

11:09:02 - otázka od: martinka ahoj sajfusik:-)si zlaty:-) tesis sa na vianoce? Jeeeej, na Vianoce ja sa veru tesim velmi. Budeme rano vysielat, potom pojdem domov pobalit darceky, pojdem k nasim, pridu bratia... budeme po roku opat cela rodina

11:09:29 - otázka od: majka Ahoooj, ako? Neideš sa pozrieť na kráľovnú? Ja tam práve idem, papapapapapa drž sa, aby si nespadol:-))) Nie nejdem. Som tu na tomto blbom chate. .... dokelu.... (zartujem)

11:10:40 - otázka od: adela naozaj ma mas tak rad, ako vsade rozpravas? ja ta zboznujem! kamosi navzdy Zboznujem ta Adela. Viem, ze sa nespravam k tebe teraz najlepsie ale skus ma pochopit a vcitit sa do toho co mozno aj ja prezivam... si to ozaj ty????

11:11:49 - otázka od: holub Hello cifra,) pamatas sa na grecko rimske ako sme davali na koberceku v kute na tilgnerke? Jasne, ze si spominam. Teba som ja vzdy obdivoval pretoze si mal BMXku bicykel a ja nie!!! Zavidel som ti :) Pozdravujem Karlovku. Stale tam byvas, nie?

11:12:22 - otázka od: Hanka ahojky... prečo si povedal adele do éteru že je prihoretá..? ale inak som sa zasmiala :)) Lebo som to tak vtedy citil... Povedal som jej aj horsie. Ale len raz :)

11:12:29 - otázka od: . .

11:13:24 - otázka od: Majo Čau Sajfa chcel by som sa opýtať, že ako dlho sa učíš texty do Kutila.Diky. Mal som scenare mesiac dopredu. Takze kazdy den asi tri hodiny. Dalsie dve hodiny to bolo s hlasovou pedagogickou a logopedkou. Trvalo to dlho predlho.

11:13:51 - otázka od: anda Ahoj, Sajfa, chcel by si sa raz oženiť a mať deti_ Velmi rad. Poznas nejaku adeptku na potomkov??

11:15:25 - otázka od: kamilo10 Neni si naahodou teply?Pripadas tak... Dakujem za otazku. Uz som si aj myslel, ze nepride. Nahodou nie som. A ty? Nechces nejakeho zo soubiznisu? Je ich tam neurekom :))

11:16:30 - otázka od: mitta Ahoj Sajfa, aku knihu prave citas? Prave som si v Londyne kupil "Encyklopediu ruskych kriminalnych tetovani". Je to velmi zaujimava publikacia s mnozstvom ruskych potetovanych odsudencov. Videl(a) si film Eastern Promises?

11:16:46 - otázka od: jan servus sajfa.mam na teba jednu zavaznu otazku.mas rad zlte z ucha? Na obed alebo na veceru?

11:16:59 - otázka od: silvia Ahoj -je pravda že Ty si Fun? JA SOM FUNRADIO!!!!!!

11:17:26 - otázka od: kamilo10 Neni si naahodou teply?Pripadas tak... Nie som. Tato otazka sa tu opat objavila... cudne...

11:17:43 - otázka od: cica Ahoj Sajfa, si zamilovany do Adely? Lebo casto mi to tak pripada... diky za odpoved :-) Platonicky celkom zivo.

11:18:29 - otázka od: Martin Cau Sajfa,momentalne sa nachadzam v Porto Alegre v Brazilii,som tvojim fanusikom paci sa mi tvoja relacia webmaster chcem sa opytat ci nebude tvojim hostom Adela a ci by ste nechceli castejsie obmienat tie videa.tak nech sa ti dari cau Velmi by sme ju tam chceli. Zatial sme ju neoslovili vzhladom na to, ze funguje v inej televizii. Predpokladam, ze raz sa nam to ale podari.

11:19:34 - otázka od: Claudia ...V máš rád sushi však ?:) ...Pamatáš si ma? Ešte bolo teplo,čierne šaty som mala,dlhé tmavé vlasy:) Ty si tam bol s niekym,aj ja.. Ako by som mohol zabudnut... Viem, ze sa nam stretli pohlady... Skoda len, ze som tam bol s niekym inym. Co ked si bola moja buduca manzelka?????

11:20:58 - otázka od: Lullu ahoj sajfa, veľmi rada vás ráno počúvam vo funku..chcem sa opýtať, ako si sa dostal k moderovaniu? prajem pekný dník Nahodou. Zaklopal som na dvere, ozvali sa, robil som poskoka, trosku som nieco nahraval, nieco prekladal, tri roky som bol tichy a nenapadny... Potom to prislo. Prave v obdobi, ked sa do kin dostavala Godzilla som sa do eteru dostal JA!!

11:21:09 - otázka od: rrrr ahoj!ako sa mas???? Never been better :)

11:23:37 - otázka od: Jožo Ahoj Sajfa alebo Matej,neviem čo máš radšej.Gratulujem k prebehnutiu maratónu na MMM,ja som bežal prvýkrtát MMM,ale len polmaratón a pocity boli fantastické....čo si ty cítil počas maratńu aké pocity? Bolo to fantasticke! Musim sa priznat, ze lepsi sportovo duchovny zazitok som asi ani nemal. Polmaraton je uzasny a odporucam natrenovat a skusit aj maraton. Ide sa tam po tenkej hrane ale ten pocit v ciely je neopisatelny. Vlastnymi nohami sa clovek prepravil cez vzdialenost 42km!!!

11:24:03 - otázka od: stevo77 co si myslis o rumunskej dychovke? Mam vsetky jej albumy!!!!

11:25:11 - otázka od: casey Ako sa ti pacilo nedavno na hotelovej akademii v Presove a cele mesto?inak nemas dakych predkov z Finska ci Svedska? Pacilo sa mi. Presov je velmi pekne mesto. Aj ludia su tam mili. A predkov nemam ani zo Svedska ani z Finska i ked mnohi tvrdia, ze mam postavu ako dobre urasteny Viking.

11:25:52 - otázka od: lucia nestinova cawesko..jak mas*?? jako je w tw...uff,,,ta nestes..jedna balada...sa na teba pozerat..mcuk Nerozumiem jazyku tvojho kmena. Balada je inak smutna basen, takze lichotive to asi prave nebolo.

11:26:36 - otázka od: Milan caw sajfa,ako sa Ti moderuje a Adelou a ake je tvoje oblubene futbalove muzstvo?? Moderuje sa mi fantasticky. Adela je velky talent na rozhovor. Pravdupovediac nemam oblubene futbalove muzstvo. Neprekaza??

11:27:16 - otázka od: Mirinka Ahoj SAJFA..páči sa ti vo Fun radiu? Najviac sa mi tam paci. Mili ludia, dva psi, jeden generalny riaditel... idealne rozlozenie pracovnych sil.

11:30:48 - otázka od: Maja Chcem Ti len vyjadriť svoju podporu v tom čo a ako to robíš a želanie, aby Ti to dlho vydržalo. Celý čas píšem o práci, necháp to dvojzmyselne. Veľa zdravia a šťastia. Ahoj Vdaka srdecna!!!

11:31:03 - otázka od: Vanesa Sajfa, si najsympatickejsi clovek akeho poznam. Velmi ti drzim palce. Si momentalne zadany? :) Nie. Nie som.

11:31:32 - otázka od: kunčaft ahojky. pomôžeš mi od semena? Otazka hodna majstra!!! Sup spat na zakladnu skolu, co ty na to??

11:31:51 - otázka od: marcel ahoj športuješ ? piješ pivo ? Beham a pivo mam velmi rad. Najradsej nealkoholicke.

11:32:45 - otázka od: Majo je to nahoda že z Adelou pracuju dosť často gayovi z fanka,vid superstar ?je to u vas v radiu moderne ? Neviem ci je to moderne. Nie je to forme nejakeho hnutia alebo tak.

11:33:09 - otázka od: Aďa zdravim sajfik. počuj, zmena je život, nexceš už tú adelu vymeniť... Nie, nechcem. Na co? Najdem niekoho ineho? Lepsieho? Pochybujem.

11:34:08 - otázka od: mixaela ahoj...co mas nove? V Londyne som si kupil topanky (take cierne), dva svetriky, jednu bundu. Pred necelym mesiacom som bezal maraton, robim stale v radiu a v telke relaciu Webmaster.

11:34:30 - otázka od: kubo Cau Mato, ake su Tvoje vysledky za webmastera ? Akoze vysledky?

11:34:49 - otázka od: miminka ahoj sajfa.chcem ta pekne pozdravit a povedat ti ze si super typek.mam rada tvoj humor.prajem vela stastia do buducna.cmuky. Dakujem. Zda sa, ze aj ty si super.

11:34:59 - otázka od: biela Nechcem sa nič opýtať, chcem Ti len zaželať, milý Sajfa, veľa šťastia a odvahy do ďalších dní, do práce a vôbec - do života.-) Vdaka srdecna.

11:35:15 - otázka od: Annitka Ahoj sajfa....si velmi dobry moderator...mam rada programy ktore moderujes.... len tak dalej :} Ideme dalej!!!! Sky is the limit.

11:36:29 - otázka od: Fernando Cortez Kedy si zmenis uces ? Furt mas ten isty :( uz sa mi prestavas pacit ;) a este jedna otazocka .... nosis boxerky alebo slipy ? Boxerky. Ako dieta som robil detsky thajsky box a nejako mi tie trenky ostali. Mam problemove ucesy, viem, akoby sa mi ziaden poriadne nehodil. Dotkol si sa citliveho miesta!!

11:37:59 - otázka od: zuzana pekný deň prajem. podľa názvu diplomovej práce by som ťa vedela zaradiť niekde úplne inam, nie na miesto ukecaného moderátora. Si fajn, mám rada ľudí tvojho razenia......inak s Adelou by ste boli ideálny pár, neuvažoval si o tom niekedy vážne.... Tazka otazka... vies aki sme my muzi... Nase priatelstvo je cennejsie a nie vsetko idealne je to najlepsie.

11:39:05 - otázka od: Alpinus Nazdar Sajfa. Aký je tvoj názor na množstvo diplomových prác, ktoré už svojím názvom predikujú svoju zbytočnosť? Pýtam sa Ťa ako odborníka na tento druh dipl. prác. Ha ha ha. Pobavil som sa. A ty si robi(a) aku pracu?? "Vyuzitie valivych lozisk v krajinach tretieho sveta"???

11:39:56 - otázka od: matej cifra Ahoj Sajfa, volam sa presne ako Ty, pracujem pre istu spedicnu spolocnost a nechcem sa nic opytat len Ti chcem povedat, ze vas s Adelkou pocuvam kazdy den v aute a ste proste super. . podla mna VY STE FUN!!! s pozdravom MC Wow, ty sa volas ako ja???? To je super. Dobre meno, nie? Dufam, ze si spokojny. A vdaka. Aj ty si Fun

11:40:46 - otázka od: Lenka Mato, Ako si to myslel v prvom vydani s tymi modelkami. Sme naozaj tak mimo relaitu ? Neviem si spomenut teraz. Nehadze vsetky modelky do jedneho vreca. Su aj take aj take. Ja som mal moznost poznat tie uzasnejsie.

11:41:16 - otázka od: anka ahoj vtipalek :) celkom sa mi paci tvoja nova relacia webmaster ale trocha by som pozmenila pravidla, neposuvala by som videa, ktore sme uz videli do dalsich relacii viac krat opakovany vtip uz nie je vtipom ako sa hovori :) asi by stacilo len v ramci jednej casti urobit the best one a hotovo hm? Tazko povedat. Mne sa napriklad kychajuca panda paci stale!!!

11:42:58 - otázka od: katka ahoj Sajfa! strašne ťa "žeriem" v Rannej šou aj s Adelou, máš neuveriteľný zmysel pre humor a si pohotovo vtipný. Preto mi nejde do hlavy, ako to že si sám? :) myslim že žena, ktorá bude s tebou bude mať o zábavu postarané :)prajem ti všetko dobre! si best! Vdaka Katka. Ja viem byt ale aj nevtipny a mrzuty a vyrazne neprijemny!!! Viem, ze si teraz sokovana!!!!!! Radsej si okamzite sadni a zacni zhlboka dychat!!! Urcite ti teraz hlavou prebleskuju myslienky: nie, nie, ten Sajfa taky nemoze byt... Nuz tak to je :)

11:43:14 - otázka od: mato servus ! S akym casom budes spokojny buduci maraton v KE ? Trufam si na 3hod 30min.

11:43:22 - otázka od: Claudia Ahoj,preco mi sem nedali prvu otazku? Neviem.

11:43:45 - otázka od: edit kedy si zacal behavat ? Intenzivne asi v mesiaci jun.

11:43:53 - otázka od: Fernando Cortez Boxerky alebo slipy ? Boxerky.

11:44:49 - otázka od: hana Ahoj Sajfa, chcem ti povedat ze ti fandim. Velmi rada pozeram tvoju relaciu webmaster.Chcem sa ta opytat ako dlhoplanujes zostat v radiu, a ci planujes nejaku inu zmenu. Este sa ta chcem opytat ak je to medzi tebou a Adleou,asi ste dobry priatelia a velmi dobre si rozumiete. Planujem ostat v radiu tak dlho ako sa bude dat a ako dlho ma to bude bavit. Zatial je to ok. Medzi A. a Mnou je to na velmi prijemnej urovni.

11:45:27 - otázka od: Ada Ahoj Sajfa, si fajn moderator,pri ktorom sa nenudím.Držim ti palce,aj v novej relacii vela uspechov,zatial sa vždy nasmejem,aký si vždy pohotový :D Niekdy však rozmýšlam,kde na to chodíš :D Chcela by som sa s Tebou stretnut,pokecat na kave,myslíš že by sa to niekdy dalo?pa Vdaka. Napis mail. Uvidime. Pridi sa pozriet do radia.

11:47:15 - otázka od: Zuzana Krásny deň prajem Sajfa, do akej miery Vás zaujímajú pasívne príjmy? Zuzana Lukáčová Asi do takej miery ako ma zaujimaju aktivne prijmy. Problem je len v tom, ze aktivne prijmy sa nevztahuju na taku mieru inflacie na aku sa vztahovali tieto prijmy este pred hospodarskou krizou. Predpokladajme ale, ze likvidity je stale dost a indexy nezacnu opat kolisat.

11:47:40 - otázka od: Monika Skusil si uz http://free.zoznam.sk/? Akoby nie?? Nic tak uzasne som este nevidel. A to som toho videl naozaj dost!!!

11:48:39 - otázka od: Eva Ahoj Sajfa resp. Matej, sice ta nepoznam osobne, ale zdas sa byt v pohode :) Normalne netuzim komunikovat s celebritami, ale videla som, ze si "online", tak tuto moznost vyuzijem, aby som Ti povedala, ze tu publicitu zvladas v pohode, musi to byt pre cloveka tazke, ked Ti milion ludi "kuka do taniera"... Prajem Ti vsetko dobre a pekny den! :) Eva Nie je to milion a ten moj tanier sa mi nezda nejako zvlast atraktivny, takze to v konecnom dosledku zvladam uplne v pohode. Nemam vyslovene zle skusenosti.

11:48:49 - otázka od: anda Ahoj, Matej, si spokojný so svojím životom? Ano. Som.

11:49:35 - otázka od: jana ahoj Sajfa,ako si vyberáte témy a hostí do rannej show?a s Adelkou ako?fandím Vám, držte sa Tak po vysielani premyslame. Mame aj dve velmi sikovne produkcne, ktore nam velmi pomahaju. Casto prichadzaju s dobrymi napadmi.

11:50:05 - otázka od: Bubo Zdravim Sajfa. Kedy zajdes do Humenneho?:) Si fajn...ale viac mi pasujes do radia ako do TV. Trim še :) Neviem kedy ma tam vietor zaveje. Mozno raz ano. Tak to sa potom vidime.

11:50:17 - otázka od: Rumcajs Nazdár, tak čo? Zapojíš sa do prieskumu? trenírky alebo slipy? Čo preferuješ? Trenirky.

11:51:33 - otázka od: maca ahoj, prečo ste sa rozišli s Lindou ? Ako povedal jeden moj kamarat. Ludia sa zchadzaju a rozchadzaju. Az teraz mi to doslo!!! Bude mat styridsat a je single!!! Pomoooooc :))) Nase cesty sa skratka rozisli ale vzdy ked je tu sa stretneme. Kamaratime sa.

11:52:11 - otázka od: Saša Jány Sajfa, kto má najbizarnejší ksicht v slov. šoubiznise? Cmorík, ty alebo L.Kollárová? Sme asi na jednej urovni. Nikto nemoze nikomu nic vycitat. A rozhodne si navzajom nemame co zavidiet

11:52:29 - otázka od: Ena čauko, chcem ti zaželať do budúcna ešte viacej pracovných úspechov (samozrejme aj osobných) Myslím si že spolu s Adelou ste super moderátori, ste zohraná dvojka. ..ja som FUN rádio ;) Vdaka Vdaka. Tesime sa.

11:53:36 - otázka od: adka prave som prisla zo skoly :) a strasna zima je vonku :) brrr.. ale potesilo ma ze aspon mile prekvapenieze si tu ty, mily clovek :-p strasne s ami paci web master:-p tie reklamy su neskutocne.. vyberas ich sam -,? a mas nejaku lasku ? momentalne ? Nevyberam ich sam. Je to reziser, trosku aj ja... Aj mne chodia na mail rozne videa a ja ich pocuvam dalej. Lasku nejaku veliku preveliku nemam. Ty si tak skoro zo skoly doma? Nieco odpadlo??

11:53:49 - otázka od: MK.MX Seeervus bratm, ako sa volala ta anglicanka co ta pripravila o TO. Ja len ci som ju aj ja nahodou . . :-) Katy.

11:54:40 - otázka od: elena zdravim ta sajfa byvas castejsie vesely alebo smutny z toho ako ti je na svete a co sa deje okolo teba?pretoze sa väcsinou smejes tak si asi spokojny sam so sebou.tak sa smej dalej! el. Smejem sa rad, musim sa priznat. Ale mozno este viac ma bavi to, ked sa niekto iny smeje na tom co spravim alebo poviem ja. Viem byt ale aj smutny. Aha..... :((

11:54:58 - otázka od: roman nazdarek, Sajfa, ja som FAN? Vsetko dobre JA SOM FUNRADIO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dokelu uz si to zapamatajte.

11:55:20 - otázka od: lucy ahoj SAJFA, ako sa Ti pacilo v Kosiciach na maratone? Velmi sa mi pacilo. Bola tam aj vdaka Kosicanom vynikajuca atmosfera!!!

11:56:05 - otázka od: Katka Co mas dnes v plane? Pojdem obedovat, potom sa mam stretnut s reziserom Webmastera Tomasom Janocom a o 16tej by som mal ist behat. Uvidime este. Vecer mozno sauna.

11:56:31 - otázka od: lucy ahoj. nevadi ti, ze redaktori topiek pocuvaju vasu rannu sou a potom tu z toho vyrabaju "senzacie"?? (narazam na clanok o tvojom prvom sexe...) Hmmm. Zvykol som si. Ale na druhej strane nemusel som to povedat. je to ciastocne aj moja chyba.

11:57:16 - otázka od: peter Zevraj tvorite s truhlikom homo par. Co je na tom pravdy ? Vsetko. Ospravedlnujeme sa Truhlikovej zene a jeho dvom synom. Mrzi nas to. Odchadzame do zahranicia. Nikto nam tu nerozumie.

11:57:37 - otázka od: andrea ahoj, ako si sa dnes vyspal? pojdes pozriet aj anglicku kralovnu? drzim palce, nech sa Ti dari v tom,co robis a prajem pekny den! Dobre som sa vyspal a kralovnu asi nestiham lebo chatujem.

11:58:04 - otázka od: dandy ahoj Sajfa, kde ta najblizsie zas uvidime na zivo? Som stale v Bratislave. Pohybujem sa medzi ludmi z masa a kosti, takze mas sancu :)

11:58:31 - otázka od: Pedal Power Nazdar Sajfa, nevieš náhodou, či je Linduška je voľná? ..,ak hej, tak pošli číslo..dík.. Nie som si isty. Videli sme sa pred par tyzdnami a tvrdila, ze je :) good luck

11:58:40 - otázka od: katka ahoj Sajfa, velmi rada ta pocuvam vo funku, pojdes mrknut na kralovnu ? hm ? ja musim do skoly,tak nestiham Nestiiiiiiiham....

12:00:11 - otázka od: JozefKilian Joz - Ahoj zaujima ma ci si od mala chcel byt moderadorom. Bol si niekedy v Spisskej Novej Vsi . Ak ano pacilo sa Ti v SNV Bol som v Spisskej. Ale asi len tri hodiny a pacilo sa mi. Mate sosovkovite namestie a oslavovali ste 740.vyrocie prvej pisomnej zmienky o SPV. Inak, netuzil som byt moderatorom. To sa nejako stalo.

12:00:20 - otázka od: fonzerelli Si super moderator.Webmaster je dobra relacia.len sa mi nepaci, ze davate stale tie iste videa. Budeme ich menit, neboj.

12:01:18 - otázka od: dano kde v statoch si studoval? a co hovoris na studium v statoch? Boli sme v state Massachussetts. Je tam Boston napr. ale my sme byvali v univerzitnom mestecku Amherst. Myslim, ze sa tam narodil alebo len zil (zije) Dan Brown napriklad.

12:01:39 - otázka od: lojzo sajfa je nieco ako mustafa??? Nieco take. Zevraj to znamena aj mec!!! wow

12:02:10 - otázka od: salita ahoj sajfa:) neskusal si naspievat niekedy aj ty nejaky duet? ako to urobila adela s tomasom? ja neviem s kym, to je jedno:) inac, si pekny chlapec, dobre sa na teba pozera a dobre pocuva:) vela zdaru:))) Neskusal. Ja totiz vobec neviem spievat!!!!!! Bol by som ohavny spevak!!!!

12:03:11 - otázka od: Nick ty ma balis, ty ma ale balis... to boli slova "Milana Kordiaka"...zasmial som sa vtedy... dobra relacia, co chystate v nej? bodli by damy zo show biznisu ako protagonistky, hm... Myslim si, ze najblizsi pondelok bude Diana Morova. Inak do buducna sa mozes tesit aj na Moniku Benovu, Laciho Strikea, Sasu Hoviho a inych!!!!

12:04:42 - otázka od: www Počúvaš sa niekedy vo Webmasterovi? To čo tam predvádzaš svojou preafektovanosťou vskutku korešponduje s odbornou stránkou tvojej dipl.práce. Vdaka. Viem, niekedy skacem do reci. Musim viac pocuvat. Spominas na tu reklamu kde maly chlapec hovori: "Musim sa vela ucit mamicka, musim sa vela ucit" ... asi tak sa teraz citim. TOTO SI CHCEL DOSIAHNUT?!?!?!

12:05:20 - otázka od: fero Dobry Den pan Cifra, Chcel som sa opytat ci si uvedomujete, ze vase meno neznamena Sajfa alebo Cypha ako sa to pise. ale skor digit ;) Viem to velmi dobre. CIFRA je "cislo", teda spravne po anglicky "digit"

12:05:55 - otázka od: Aneta Ahoj Sajfa, chcem Ťa pozdraviť a zaželať pekný deň. Blahoželám k dobehnutiu maratónu. Mal si počas behu nejakú krízu? Dakujem. Mal som krizu na asi 32km. Chrsol som si vodu do tvare a pokracoval som :)

12:06:30 - otázka od: burotchka Caues Sajfa, ake je tvoje naj jedlo? Mam rad lososovy tatarak s hriankou. Inak aj moja mama fantasticky vari!!!! Cokolvek od nej

12:07:04 - otázka od: Viktoria Ahoj, videla som Ta behat maraton a mas moju poklonu! Ty asi nebudes ten typ cloveka, ktory sa lahko vzdava..Uz si rozmyslal nad dalsou vyzvou? Ak ano, nad akou? Skusim behat maraton este a skusim vylepsit cas. Tak okolo 3hod 30min by bolo super!!!

12:07:30 - otázka od: roman Ahoj Sajfa, vraj si bol v Londýne...čo si tam robil? Len tak som sa prechadzal, nieco som si kupil, jedol som, pil som, vozil som sa metrom...

12:07:46 - otázka od: koro zdar SAJFA chcem sa ťa spýtať prečo vo WEBMASTRI sa opakujú niektoré videá inač si haluz moderator a aj týpek hodne zdaru prajem čus bus opakuju sa lebo ich posuvaju dalej nasi hostia.

12:08:15 - otázka od: Radko Zdravím... Ja by som ta chcel len pozdraviť a povedať, že si dobrý týpek :-) Inač aky podnik v Ba máš obľubený ? Hmmm to by sme asi robili reklamu. Ale mam rad podniky v centre a jednu taliansku restauraciu v Rusovciach.

12:08:38 - otázka od: marika a darčeky už máš? čo ? daj - nech sa inšpirujeme:-) Nemam.... hmmmm... som zaskoceny. Auto, byt, lod... neviem...

12:08:58 - otázka od: Minarik Sajfa- vďaka za pozitívny postoj ku gayom a lezbám. Si človek nového tisícročia- moderný a dynamický Aha. Ani som o tom nevedel. Vdaka. Budme tolerantni.

12:09:15 - otázka od: dada ahoj:-))pekný deň ti prajeme..nemám žiadne otázky:-))) pekny den aj tebe!!!!

12:09:21 - otázka od: CJ V relacii Webmaster vyzeras ako niekto kto sa vyzna do Internetu. Mac or PC? Mac

12:09:31 - otázka od: ave každé ráno Vás aj s Adeloupočúvam ste fajn odovzdaj pozdrav Pozdravim ju.

12:13:40 - otázka od: klapo caves sajfa aka je tvoja oblubena kapela a na aky koncert by si chcel ist len na to este nebola prilezitost? Boli rozne. Zacal som pri Metallice, potom Nirvana, Pearl Jam, Alice in Chains, potom techno, drumNbase, potom hiphop... rozne. Hmmm a aky koncert. Ani neviem. Nejako koncerty vynechavam. Takze mili priatelia. Nas cas sa naplnil. Velmi pkne dakujem za otazky. Bolo mi s Vami fajn a vidime sa a hlavne sa pocujeme. Vy ste Funradio. papa

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu