Streda29. máj 2024, meniny má Vilma, zajtra Ferdinand

Vanesska Šarköziová: Baví ma spievanie aj herectvo

Vanesska a Silvia Šarköziové boli online. Zobraziť galériu (8)
Vanesska a Silvia Šarköziové boli online.

BRATISLAVA - Mimoriadne talentované dieťa Vanesska Šarköziová si získala obdiv a priazeň divákov ako výherkyňa reality show 10 pre Hollywood, z čoho jej vyplynulo účinkovanie v TV seriáli ,,Medzi nami”.

Minulý rok naspievala svoj prvý sólový album s najkrajšími detskými pesničkami Daniela Heviera pod názvom Vanesska. Tento album už v novembri získal zlatú platňu, k čomu určite dopomohla aj jedna z najchytľavejších pesničiek albumu skladba “Bublinkáči”.

Mama Silvia nemusí dcére nič závidieť – orchester Cigánski Diabli, v ktorom hrá na violončelo, zbiera úspechy doma i v zahraničí. Repertoár orchestra je veľmi pestrý a má široký záber. Z folklóru je to - slovenský, ruský, maďarský, grécky, cigánsky, židovský, rumunský, ďalej sú to klasické, operetné, muzikálové, filmové a džezové skladby. Novinkou je celovečerný program so Symfonickým orchestrom a pripravuje sa netradičný projekt s najlepšími slovenskými DJmi.





25. a 26.apríla ich čakajú spoločné koncerty so svetoznámou skupinou Gipsy Kings. Na svojom konte už majú dva CD albumy (Cigánski Diabli a Diabolské Vianoce) – za ten vianočný získali aj prvé ocenenie v podobe zlatej platne.


Vanesska a Silvia Šarköziové pozdravili čitateľov Bleskoviek:





Vanesska a Silvia Šarköziové boli online na Bleskovkách!

Rozhovor

13:56:43 - otázka od: miska ahojte baby, silvia musim Vam povedat ze vasa dcerka sa vam velmi podarila, je nesmierne zlata a talentovana.... a ved ma byt po kom, take pekne dieta bola by skoda nemat este aspon jedno, planujete, cmuk vanesske Určite, nechceme aby Vanesska zostala sama. Nechávame to iba na blízku budúcnosť.

14:01:15 - otázka od: Michaela Nogová Vanessa nemám na teba otázku iba ti chcem povedať, že super spievaš. Takú malú a šikovnú speváčku som už dosť dlho nevidela. Nemusíš mi odpisovať, ale keď chceš tak môžeš. Ahoj! :-) Ďakujem pekne. Teším sa, že sa ti páčia moje pesničky..:)

14:01:15 - otázka od: sheibi aoojceek jak sa maame?? Ďakujeme, dobre... :)

14:01:15 - otázka od: Nikolas Máte úspechy aj v zahraničí? Tešíme sa, že naša hudba sa páči aj v zahraničí. Nedávno sme sa vrátili z Čiech. Mali sme veľký úspech. Rovnako aj koncert v berlínskej filharmónii, bol veľmi pekný. Publikum bolo úžasné.

14:01:15 - otázka od: Ilonka Pani Silvia máte krásnu postavu? ako to robíte, mne po dieťati zostali nejaké kilá navyše, neporadíte čo s tým? Mala som šťastie, že po pôrode som dlho dojčila, počula som, že to veľmi pomáha zbaviť sa kíl po pôrode.

14:01:15 - otázka od: Sara Ako sa vám spolupracovalo s Danielom Hevierom? Podľa čoho si Vanesska vyberali texty? Mnoho ďalších úspechov. Vanesska: Dobre sa mi spolupracovalo, lebo texty boli také smiešne...

14:01:15 - otázka od: nikus ahoj vaneska myslis si ze si lepsia ako ostatne deti ked ze vies spievat? V: Nie, nemyslím si...

14:07:09 - otázka od: Melita Dobry den prajem, chcem sa opytat, ze ako je mozne, ze ked som si cez internet objednavala cd cigansky diabli (asi), zaplatila cd, obratom mi doslo nie len Cd ale az sek, ktorym ste mi vratili peniaze za CD... :) dakujem Prepáčte, ale pravdepodobne nastala chyba v poštovej komunikácii. Vzhľadom na to, že na Vás nemáme kontakt , reklamáciu pošlite na manazer@ciganskidiabli.sk

14:07:09 - otázka od: katka Pozdravujem Vás a fandim Vám. Nemávate Vy a vaša dcérka pred vystúpením trému a čo nové chystáte Vanesska trému nemá, ja mám trému občas:) Okrem spoločného koncertu s Gypsy Kings pripravujeme spoločné vystúpenia so zlínskou filharmóniou na Slovensku. Inšpiroval nás obrovský úspech tohto projektu v Čechách, preto sme sa rozhodli priniesť aj našim fanúšikom na Slovensko.

14:07:09 - otázka od: adam sarvaš ahoj venesska som tvoj fanušik sa mi pači tvoje cd a kam chodiš do školy a kolkatačka si maš mailovu adresu.adam V: Chodím do školy v Dunajskej Lužnej a som druháčka... vanesskasarkoziova@centrum.sk

14:07:09 - otázka od: SJU chcem sa opytat ci vanesa navsevuje nejaku specialnu skolu popripade ci ma v skole individualny plan? Zatiaľ nebol potrebný, vychádzajú Vanesske v škole v ústrety.

14:07:09 - otázka od: diana Ahoj Vaneska, čím si chcela byť keď vyrastieš? .....pani Silvia je veľmi šarmantná:) V: Ja ešte neviem... buď by som bola huslistka, speváčka alebo herečka:) S: Ďakujem.

14:10:21 - otázka od: lucka Ahoj Vaneska, ako sa mas? Ake bolo vysvedcenie? Mám sa dobre a na vysvedčení boli samé jednotky:)

14:10:21 - otázka od: adam sarvaš kedy budeš u nas bratislave koncertovať vanesska som tvoj fanušik.adam Vanesska by mala vystúpiť na turné s Luciou Bílou, ale ešte nepoznáme presný termín.

14:10:21 - otázka od: EFENDY Ahojte..chcem sa opytat že či sa Váš otec a manžel v jednej osobe učil odmalička hrať na cimbale?lebo niesom vyznavač ludovej muziky ale toto ma uchvatilo a velmi sa mi pači ako hra... Dakujem prajem vela stasta celej rodine... Pôvodne hral na husle, neskôr na violu a potom na cimbal a tešíme sa, že sa Vám hudba aj ľudová páči.

14:10:21 - otázka od: ja Nechápem prečo je tá vaša malá Vanessa taká namyslená. Viete mi to vysvetliť? Nemyslím si, že je namyslená.

14:10:21 - otázka od: Lenka Ahojte, ja Vás len chcem pozdraviť a zaželať veľa úspechov:) Vaneska, súrodenca by si nechcela? V: Jasné, že by som chcela:)

14:12:16 - otázka od: Zuzana Dobrý deň, chcela som hlavne vyjadriť obdiv Vašej hudbe a taktiež by som sa rada spýtala kde budete najbližšie koncertovať. Hudba, ktorú s Cigánskymi diablami produkujete je radosť počúvať a každý člen by si zaslúžil za svoje majstrovstvo medailu. Držím Vám palce, nech Vám to ešte dlho takto úžasne ladí. Zuzana V súčasnej dobe hráme veľa plesov, privátnych akcií, na jar pripravujeme koncertnú šnúru aj po menších mestách, čiže všetci fanúšikovia si prídu na svoje.

14:15:21 - otázka od: zuzana zdravim,niekedy si myslim ci nie je na Vanessku toho privela,stale cestovat....ale aj tak vam drzim prsty..... Vanesska veľa necestuje, pretože chodí do školy a to je prvoradé. Má veľa záujmov, chodí do umeleckej školy.

14:15:21 - otázka od: Veronika Ahojte, pozeravali ste superstar3? Komu ste najviac drzali palce? Vanesska pozerala, jej favoritkami boli Vierka Berkyová, Dominika Mirgová a ešte Michal Chrenko.

14:15:21 - otázka od: monika ahoj Vanesska ako sa mas??si velmi zlate dievca a velmi talentovana.Teta SILVIA bola som na vasom koncerte a nemohla som vyjst z uzasu papa monika Ďakujeme, máme sa dobre... Veľmi nás teší, keď na naše koncerty chodia aj mladí ľudia a sme šťastné, keď sa im naša hudba páči.

14:19:35 - otázka od: Rišo Ahoj Vanessa. Aké to bolo hrať v seriali? V: Určite to bolo výborné...a v máji v kinách sa bude hrať film Cinka panna od režiséra Dušana Rapoša, kde hrám hlavnú postavu.

14:19:35 - otázka od: nika ahojte.Vaneska je strasne zlate,sikovne a talentovane dievcatko.chcem sa spytat ci ju uvidime v tv markiza vystupovat Vanesska dostala ponuku v pripravovanom seriáli.

14:19:35 - otázka od: lenka ahojte,Vanesska bavi ta chodit do skoli V: Áno, i keď sa mi nechce vstávať:)

14:19:35 - otázka od: erika Dobry den ,budete tancovat v LETS DANCE?bolo by to super:) Ponuku som dostala, zatiaľ prebiehajú rokovania...

14:19:35 - otázka od: daniela ako sa vam spieva s luckou bilou velmi vas obdivujem a prajem vsetko dobre Fantasticky, Lucka je výborný človek a úžasná speváčka.

14:29:04 - otázka od: henrieta ahoj vaneska co ti najviac v zivote chyba V: Nechýba mi nič:)

14:29:04 - otázka od: Zuzana Rumanová Ahojte,kde sa dá zakúpiť CD "Vanesska"? Prajem veľa úspechov. V sieti predajní Dráčik a v hypermarketoch...

14:29:04 - otázka od: matenka ahojte,ste super drzim palce aby vam to vydrzalo ca najdlhsie.chcem sa opytat ci budete vystupovat v najblizsom case v kosiciach alebo presove.sukar dzives romale:-) V Košiciach budeme najbližšie vystupovať s legendárnou kapelou Gypsy Kings a do tohto mesta by sme radi zavítali aj s našim koncertom so zlínkou filharmóniou. Bude to 27.4.

14:29:04 - otázka od: ivana ahoj vanesska....na svoj vek si velmi sikovna...comu sa teraz venujes? V: V prvom rade škole, cvičím na husličky a nedávno som dokrútila film.

14:29:04 - otázka od: adam sarvaš inak čo ryš vanesska vo volnych časoch som tvoj fanušik.adam V: Hrám sa s bábikami, alebo s kamarátkou.. alebo behám po záhrade:)

14:29:04 - otázka od: livia ahoojte, ake mate plany do buducnosti, ci ani si plany nerobite??? Našou ambíciou je vystupovať viac na veľkých koncertných pódiách doma i v zahraničí, spolupracovať so svetoznámymi umelcami a na Slovensku robiť naďalej radosť našim fanúšikom.

14:29:04 - otázka od: adrika ahojte kocky...vanesska si strasne zlatucka aj ja by som si priala teke sikovne dieta...ako to vsetko stihas? a Silvi chcem sa opytat ako to robite ze tak dobre vyzerate a ze ste tak krasna...lebo naozaj tak krasa sa len tak nevidi.prajem vam vela uspechov a stastia Vanesska to stíha veľmi dobre... a ďakujem Vám za kompliment:)

14:29:04 - otázka od: janka Ahojte, Vanesska už chodí do školy? bude potom stíhať aj koncerty a všetko? Vanesska chodí do školy, je druháčka a stíha to veľmi dobre.

14:29:04 - otázka od: Babka Vaneska, ja Ta pozeram niekedy cez Internet, lebo som na opacnej pologuli. Chcela, by som vediet, ci mas, alebo budes mat aj nejake DVD, pripadne so skupinou. Chcela, by som to pre moju vnucku. Si velmi mila. Nevieme, či ten film Cinka panna bude aj na DVD.

14:32:25 - otázka od: simmy ahojte,plánujete ísť aj do Ameriky?alebo ste tam uz boli?Vanesska mas talent,vsetko dobre prajem Ja som ešte v Amerike nebola. Keď tam boli chlapci, bola som tehotná, preto by som Ameriku chcela navštíviť. Do Ameriky máme viacero ponúk, aktálne a intenzívne precujeme na tom ,aby sme za Veľkou mlákou účinkovali.

14:32:25 - otázka od: Martina Ahojte kočky, ste super, veľmi zlaté a šikovné. Pozdravte ocina. Pekný deň Pozdravíme:)

14:37:03 - otázka od: Kristina novackova Na akych hudobnych nastrojoch planuje v buducnosti Vaneska hrat ? ostane len pri husliach - mozno bude s nej druha Vanesa Mai. Drzim palce nech sa jej podari v zivote vsetko do coho sa pusti. Cmuk Neskôr k husličkám pribudne klavír a ak sa chce venovať nástroju naplno, tak to stačí.

14:37:03 - otázka od: sysitka NEvadí Vám bulvár? Ako si Vanesska zvyká na šoubiznis? Zatiaľ s bulvárom nemáme žiadne negatívne skúsenosti a Vanesske sa v šoubiznise veľmi páči.

14:37:03 - otázka od: linda ahojte kočky, pekný deň vám obom. chcela by som sa spýtať vanessky že čo ju baví viac - spievať alebo byť herečkou ? :) Zatiaľ si neviem vybrať, rovnako ma baví spievanie aj herectvo.

14:37:03 - otázka od: adam sarvaš ďakujem za odpoveď vanesska, držím ti v škole palce a aj v tvojom spievaní - môžem ti niekedy napísať na mail? pozdravujem celú kapelu Cigánsky diabli - ste fantastickí!!!Adam V: Samozrejme, že môžeš a ďakujeme...:)

14:41:02 - otázka od: Estrella_Moreno sokeres Romale? Odpovedáme:)

14:41:02 - otázka od: Kiko Ahoj vanesska mas frajera ? :) V: Nie, zatiaľ nie...:)

14:41:02 - otázka od: joseph Ahoj Silvi, ako je možné, že ty (taká krásna dáma) si sa dala dokopy s Ernim? No na cimbal hrá perfektne, ale je aj za troch :) No čo aspoň má dobré srdce :) Prajem Vám veľa úspechov a Vaneske prajem, aby keď vyrastie a spozná zákerných ľudí okolo seba ostala vždy sama sebou. Joseph BA Pretože Ernest je krásny muž.

14:41:02 - otázka od: avril AHoj Vanesska a SIlvika ako sa mate? SOm rada ze na Slovensku su ludia ako vy.Co si dostala za vysvedcenie? V: Za vysvedčenie som nedostala nič, rodičia mi kúpia, ak niečo potrebujem,ale učím sa pre seba.

14:41:02 - otázka od: Ahoj Vaneska si šikovné dievčatko,páčiš sa mi škoda že ti nedali v seriáli väčši priestor,máš na to! Kedy ťa niekde uvidíme? V máji bude premiéra filmu Cinka panna, kde hrám malú Cinku.

14:41:02 - otázka od: adam sarvaš maš aj svoju stranku vanesska.adam Svoju stránku ešte nemám.

14:46:24 - otázka od: lydkaaa Ahojte, chcem len napísať, že Vanneska je strašne zlaté dievčatko, a chcem sa opýtať, či plánuješ nejaké cd-čko s rodičmi...papa Teraz jej vyšlo CD s detskými piesňami a ak bude mať chuť naspievať CD s Cigánskymi Diablami, tak možno.

14:46:24 - otázka od: zuzana Ako sa vam hralo s finalistami superstar? My sme účinkovali v silvestrovskom programe s Dominikou . Bola úžasná.

14:46:24 - otázka od: stefi koľko by som musela mať peňazí aby ste mi prišli zahrať na swadbu dakujem Ak by ste mali záujem, tak napíšte na adresu manazer@ciganskidiabli.sk

14:46:24 - otázka od: Simona Ahojte ste skvelí! Preco tu neni ocino? Ocino príde nabudúce:)

14:46:24 - otázka od: Maťa Pani Silvia,kedy sa Vám začala Vaneska javiť ako spevácky talent?Stíha popri vystupovaní aj školu.?Držím vám palce vo vašej ďalšej práci,vaše piesne,ale celkove Cigánskych diablov sú naozaj šmrncovné- pekný deň Vanesska prejavovala spevácky talent už veľmi skoro, veľmi pekne intonovala už ako malé dieťatko. V škole sa jej darí veľmi dobre.

14:50:57 - otázka od: miriam Vanesska...stihas to vsetko? Nie si unavena z tolkych povinnosti? V: Stíham , nemám toho tak veľa. Robím iba to, čo ma baví.

14:50:57 - otázka od: Lenka Dobrý den na stránke www.youtube.com sú niektoré skladby Cigánských diablov, ktoré sú super. Prosím Vás nemohli by ste ich tam dať viac? Ďakujem Práve sa na tom pracuje:)

14:50:57 - otázka od: adam sarvaš jake si znamenie vanesska mohla by si mmi poslať tvoje mobilne čislo ak maš napiš mi.adam Baran

14:50:57 - otázka od: Brano Ahojte Sarkozyovci! Vasa hudba sa mi velmi paci. Neplanujete zavitat a koncertovat do Britanie, presnejsie do Belfastu, kde momentalne zijem? Ak dostaneme pozvanie, veľmi radi prídeme.

14:54:47 - otázka od: Peter797 dobrý den, pametá si Vanesska na svoj prvý album? Počul som ho... Jasne, že si pamätám... :)

14:54:47 - otázka od: jozo Obe krasne baby pozdravujem,chcel by som sa spytat ked maju trocha volneho casu ci si zatancuju a ci v kapele maju dobrych tanecnikov , s kt. sa da tancovat???? caute j. Vo voľnom čase často chodíme kapela s manželkami sa zabávať, v kapele sú samí dobrí tanečníci. Ďakujeme všetkým za otázky a prajeme pekný deň:)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu