Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Znudený výherca 9 miliónov sa upil k smrti!

Keith s manželkou oslavujú výhru
Keith s manželkou oslavujú výhru

LONDÝN - Otec (58) dvoch detí z anglického grófstva Shropshire vyhral pred piatimi rokmi v lotérii 9 milliónov libier. Po tom, čo sa vzdal zamestnania pekára sa však cítil tak znudený životom, že sa upil k smrti.

Keď Keith v marci zomrel na srdcový infarkt spôsobený nadmerným pitím a stresom, predpokladalo sa, že nemal ani penny. Minulý týždeň sa však v jeho poslednej vôli prišlo na to, že zanechal takmer 800 tisíc libier.

Gough a jeho manželka Louisa sa odlúčili dva roky po tom, čo Gough opustil svoje zamestnanie a začal piť. Žili spolu 27 rokov. 

Presťahoval sa do Cheshiru, kde si prenajal dom za milión a najal šoféra a záhradníka za ročnú odmenu 25 a 15 tisíc libier.

Svoje šťastie prehral v hazardných hrách a o viac ako 700 tisíc ho obral podvodník. Presvedčil ho, aby investoval do vymyslených obchodov. S podvodníkom sa stretol počas liečby zo závislosti na alkohole na klinike v Birminghame.

Zo závetu, ktorý zverejnili minulý týždeň vyplýva, že Gough zanechal majetok vo výške 1 286 820 libier. Po znížení o záväzky zostalo vyše 783 tisíc.

Gough minulý rok v rozhovore vyhlásil, že jeho život zničila výhra v lotérii: "Bez práce som začal utrácať, utrácať a utrácať. V závere som sa len nudil."

"Predtým, ako som vyhral, všetko, čo som vypil, bolo víno k jedlu. Stal som sa populárnym, ale stratil som všetkých priateľov. Už viac nikomu neverím. Keď vidím niekoho ísť do trafiky, radím mu, aby si nekupoval žreb," skonštatoval pesimisticky. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu