Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Staručkého suseda vykastrovala pre 2,50 eura!

Dorota C.
Dorota C.

BRATISLAVA/VARŠAVA – Postaraj sa o môjho psa, mali byť posledné slová dôchodcu, ktorý sa stal obeťou neuveriteľnej brutality. Útočníčkou bola jeho susedka Dorota C. ( 48), ktorá staručkému Janovi T. (70) odrezala genitálie, po čom vykrvácal.

Dôvodom pritom mala byť žiadosť o požičanie desiatich zlotých (2,50 eura). Žena sa pritom so svojou obeťou dobre poznala, navštevovala ho dlhé roky na sídlisku, kde žili. O udalosti, ku ktorej došlo v poľskom Krakove, informoval portál fakt.pl.

Žena staršieho osamelého pána často navštevovala, pričom si od neho pravidelne požičiavala malé sumy peňazí. Rovnako to bolo aj pri návšteve, na ktorú prišla spolu so svojím kumpánom Slawomirom S. ( 49). Keď starý pán odmietol jej žiadosť o peniaze, začala ho dusiť, pričom jej spoločník na dôchodcu zaútočil kladivom! Úderom do hlavy mu prerazil lebku a spôsobil krvácanie do mozgu. Žena potom zrejme bezvládnemu dôchodcovi kuchynským nožom odrezala genitálie, prehľadala byt a odniesla si desať zlotých.

Ďalšia šokovaná susedka zavolala záchranku, dôchodca však po niekoľkých dňoch v nemocnici zomrel. Zranenia boli natoľko vážne, že lekárom sa ho nepodarilo zachrániť. Dvojica pred súdom svoju vinu popierala a dokonca tvrdila, že v byte vôbec nebola. Súd však na základe výpovede svedkyne, ktorá našla muža v kaluži krvi, potvrdil trest obom páchateľom.

Výpoveď si nemohla vymyslieť a pravdivosť jej tvrdení potvrdili psychológovia aj experti. Dorotu C. odsúdili na deväť rokov, Sławomira S. na 4,5 roka, uviedol fakt.pl.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu