Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Opilec si prišiel autom na políciu pre radu, hrozí mu väzenie

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

NOVÁ PAKA - Pre radu, ako riešiť spor so susedmi, si prišiel autom krátko po dnešnej polnoci na políciu opitý muž (56). Muž sa dostavil na policajné oddelenie v českej Novej Pake a tvrdil, že sa dostal do sporu so susedmi.

"Aj keď mu policajti takmer nerozumeli, napriek tomu mu poradili, ako má postupovať," uviedla policajná hovorkyňa. Muž potom vonku nasadol do svojho auta a odišiel smerom do centra mesta. Po prejdení niekoľkých metrov ho však policajti zastavili, v dychu mu namerali viac ako 2,3 promile alkoholu.

Na polícii potom uviedol, že v noci najskôr vypil niekoľko pív a štyri odmerky vodky a potom sa dostal do sporu so susedmi. "Vzhľadom k tomu, že sa nutne potreboval poradiť ako na nich, skočil do vozidla a vyrazil na obvodné oddelenie," uviedla hovorkyňa. Pri následnom výsluchu muž ťažko komunikoval, nepamätal si svoje slová a zaspával. "Po prebudení musel dlho zaostrovať. Keď došlo na podpis, tak nebol schopný udržať pero," dodala hovorkyňa. Muža obvinili z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, hrozí mu až rok väzenia.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu