Piatok24. máj 2024, meniny má Ela, Vanesa, zajtra Urban

Hádka narkomanov sa skončila streľbou

ilustračné foto
ilustračné foto

PRAHA - Traja narkomani sa v stredu popoludní pobili pred lekárňou v pražských Nuslích kvôli subotexu, ktorý sa používa ako substitučný liek za heroín.

Jeden z nich pritom dvakrát vystrelil z plynovej pištole a zasiahol ďalšieho muža, povedala dnes policajná hovorkyňa Eva Kropáčová. Podozrivý (38) bol obvinený z výtržníctva a pokusu o ťažkú újmu na zdraví. Zraneného muža (27) previezli záchranári na ošetrenie do nemocnice.

V blízkosti incidentu zasahovali strážnici, ktorí si všimli pred lekárňou na Nuselskej ulici skupinku ľudí, z ktorej sa dvaja muži držali za oblečenie. "Starší z dvojice držal druhému pištoľ pri hlave. V tej chvíli vyšiel zo zbrane druhý výstrel," popísali situáciu strážnici. Podľa nich mal postrelený muž tržné zranenie na tvári a pri oku spálenú kožu od výstrelu. Z nemocnice, kam ho odviezla záchranná služba, bol na vlastnú žiadosť prepustený, doplnila Kropáčová. Údajného strelca strážnici predali polícii, ktorá ho v súčasnej dobe vyšetruje. Potom bude podľa hovorkyne zrejme prepustený.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu