Pondelok27. máj 2024, meniny má Iveta, zajtra Viliam

Vyhrážal sa skokom z mosta, okoloidúci ho sotil!

PEKING - Rozhnevaný okoloidúci sotil v čínskom meste Kanton z mostu muža, ktorý sa vyhrážal samovraždou a kvôli ktorému sa na päť hodín zastavila doprava. O nezvyklom prípade informovali dnes čínske média.

Penzionovaný vojak Lian Ťien-šeng (66) sa predral policajným kordónom, natiahol ruku, ako by chcel samovrahovi Čchen Fu-čchaovi potriasť pravicou, a potom ho nečakane zhodil z mosta.

"Sotil som ho, pretože skokani ako tento sú veľmi sebeckí. Ich akcie narušujú záujmy verejnosti," cituje Lian Ťien-šenga denník Nová Čína. "V skutočnosti nemajú odvahu zabiť sa. Chcú proste len prinútiť príslušné vládne úrady, aby venovali pozornosť ich požiadavkám," dodal muž.

Čchen Fu-čao, ktorý sa vysoko zadlžil kvôli nevydarenému stavebnému projektu, sa zrútil do osem metrovej hĺbky, kde dopadol na čiastočne nafúknutý záchranný vzduchový vankúš. Bol hospitalizovaný sa zraneniami chrbta a ruky. Lian Ťien-šenga zadržala polícia.

Čchen bol od apríla najmenej dvanástym človekom, ktorý sa vyhrážal skokom z toho istého miesta, mostu Chaj Ču v Kantonu v provincii Kuang-tung. Žiadny z nich ale neskočil - ani z vlastnej vôle, ani s cudzou „pomocou“.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu