Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Chytili rodičov, ktorí opustili svoje tri deti!

RÍM – Talianska polícia po horúčkovitom pátraní konečne dolapila nemecký pár, ktorý nechal v pizzerii tri malé deti. Matku detí a jej druha objavili, ako sa skrývajú v lese na predmestí Aosty.

Podľa Alessanda Carmelliho, ktorý viedol pátranie, sa nepotvrdili predchádzajúce obavy, že dvojica si vybrala dobrovoľný odchod z tohto sveta. Naopak, obaja sú v dobrom stave a na polícii musia vysvetliť, prečo deti opustili uprostred cudzej krajiny.

Nemecký pár prišiel do reštaurácie na okraji mesta Aosta a objednal deťom vo veku 8 mesiacov, 2 a 4 roky občerstvenie. Dospelí potom vyšli von. Vraj si len zapália cigaretu. Dnu sa už nevrátili. Pred pizzeriou zostalo stáť aj ich auto. Druh ženy, ktorý nie je otcom detí, nechal na operadle stoličky sako a ruksak. V ňom našla polícia doklady s ich menami. Matka sa volá Caterina Remhofová (26) a jej druh Sascha Schmidt je o dva roky mladší. Obaja pochádzajú z Finnentropu na západe Nemecka.

V aute pred reštauráciou našli policajti písomnosti, vďaka ktorým mohli kontaktovať babičku detí, ktorá žije v Nemecku. Ukázalo sa, že nemecký pár s deťmi prišiel do Talianska úplne bez batožín. Aj s deťmi sa ubytoval v miestnom hoteli. Majiteľ neskôr zistil, že kreditné karty, ktoré Nemci použili, nie sú kryté. Agentúra ANSA napísala, že rodičia trpeli vážnymi finančnými problémami a obaja majú za sebou dlhú drogovú závislosť. Schmidt má za sebou aj pestrú kriminálnu minulosť a navyše je na úteku z väzenia, kam sa nevrátil po dvojdňovej vychádzke.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu