Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Putin už nie je najsexi!

Vladimír Putin
Vladimír Putin

MOSKVA - Bývalý ruský prezident a terajší premiér Vladimír Putin už pred kamerami obnažil svalnatý trup, samozrejme pri rybárení, mužne sa rútil na lyžiach i v kokpite stíhačky, zostúpil do hlbín v jadrovej ponorke, mlátil súpera v jude o žinenku, strieľal z pištole a naposledy vraj dokonca zachránil televízny štáb pred rozúrenou tigricou, ktorú zasiahol skvelou ranou z pušky uspávacou strelou. Napriek tomu vraj už nie je "najsexi" ruským politikom.

Ruský ženský časopis Sex and the City, venovaný skôr sexu než mestu, vo svojom najnovšom čísle usúdil, že "alfa samcom" ruskej politiky je bývalý opozičný politik Boris Němcov. Putin sa v ankete čitateliek musel uspokojiť s druhou priečkou.

Němcov o sebe dal naposledy vedieť vlani v decembri, kedy odstúpil z prezidentských volieb v prospech ďalšieho opozičného politika Michaila Kasjanova. Tento bývalý Putinov premiér, ktorý sa s Kremlem rozišiel, však nakoniec nebol pripustený k súboju. Ten podľa očakávania vyhral Putinom vybraný nástupca Dmitrij Medveděv. Putin potom prešiel z prezidentského do premiérskeho kresla.

Útechou "najsexi politika" môže byť aspoň priazeň čitateliek. Pre žurnál sa Němcov nechal vyfotiť v posilovni a v námornickom tielku. Snáď aby dal za pravdu tvrdeniu časopisu, že "šťastím každej ženy je dieťatko od Němcova". Zatiaľ tak politik obštastnil tri ženy, s nimi má tri dcérky a jedného syna.

Putin sa nemusí druhým miestom príliš trápiť, jeho štáb sa údajne výsledkom ankety smeje. Šéf vlády stále zostáva najpopulárnejším ruským politikom, ktorý obnovil hrdosť Rusov na vlasť. Dokonca je ospevovaný v populárnom hite, ktorého spevačky sa zdôverujú s túžbou "mať muža ako Putin", ktorý by nefajčil, nepil, nebil, ponúkal výplatu a ani od svojej ženy neutiekol.

V následnej internetovej ankete časopisu už Putin vyhral.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu