Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Beštiálny čin: Otec nalákal dcéry (†1 a †3) do auta a zapálil ho! TOTO bol dôvod

Otec upálil svoje deti. Zobraziť galériu (2)
Otec upálil svoje deti. (Zdroj: GoFundMe)

PRESTON - V USA je obvinený otec z toho, že nalákal svoje dve dcéry do auta a auto podpálil. Zomreli ročné a trojročné dieťa. O hrôze písali viaceré médiá.

Podľa správ boli hasiči v piatok krátko pred polnocou privolaní do mesta Preston (Georgia) s 500 obyvateľmi. Horelo vozidlo. "Mojim chlapom cestou na miesto činu povedali, že v aute sú dve deti," povedal veliteľ hasičov z Webster County Cody Brown.

archívne video

Česká polícia stíha 14 ľudí kvôli dovážaniu drog zo Slovenska (Zdroj: policie.cz)

Po hádke otec zabil svoje deti

Hasiči auto okamžite uhasili, dve deti sa však podarilo vyslobodiť už len mŕtve. Nariadená je pitva, na výsledky sa ešte čaká. Miestna stanica WALB News 10 citovala nemenovaného obyvateľa, ktorý povedal: "Neviem, ako rýchlo sa požiar rozšíril a či deti trpeli."

Iný sused povedal: „Toto je také smutné. Deti sa ani poriadne neboli na svete. Vôbec nevedeli pochopiť, čo sa deje. Nechcem si predstaviť, ako sa museli cítiť v tejto situácii."

Ako k zločinu došlo? Otec detí, Adan Tzoyohua Panzo, sa údajne pohádal so svojou manželkou Maribel Arzate Tzoyohua. 36-ročný muž potom nalákal deti do vozidla a podpálil ho.

Adan Tzoyohua Panzo (36) po zatknutí. Hrozí mu trest smrti.
Zobraziť galériu (2)
Adan Tzoyohua Panzo (36) po zatknutí. Hrozí mu trest smrti.  (Zdroj: GEORGIA BUREAU OF INVESTIGATION)

Otcovi hrozí trest smrti

Tzoyohua Panzo je teraz vo väznici Webster County. Je obvinený z dvoch vrážd a podpaľačstva. Kedy bude hororový otec súdený, zatiaľ nie je známe. Jedna vec je jasná: 36-ročnému mužovi hrozí trest smrti! Americký štát Georgia od zavedenia trestu pred takmer 300 rokmi popravil viac ako 1000 ľudí.

Matka detí spustila kampaň Gofundme. Maribel Arzate Tzoyohua píše: "Žiadam vás, aby si mi pomohli pochovať moje dievčatá."

Viac o téme: DetiUpálenéOtec
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu