Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Muža uniesli za bieleho dňa a hodili do dodávky: Všetko zachytili kamery, začalo sa rozsiahle pátranie!

Muža z anglického Bradfordu uniesli priamo na ulici a traja maskovaní muži ho hodili do dodávky
Muža z anglického Bradfordu uniesli priamo na ulici a traja maskovaní muži ho hodili do dodávky (Zdroj: X/@mbga_uk)

WEST YORKSHIRE – Kamerové záznamy ako z tých najakčnejších filmov. Susedia ani polícia neverili vlastným očiam, čo sa stalo v anglickom grófstve Yorkshire. Traja muži vystúpili z červenej dodávky, zamierili rovno do uličky a o niekoľko minúť neskôr už vliekli muža a hodili ho do dodávky.

Muža ukradli priamo na ulici a odvliekli do červenej dodávky. Zrejme však páchatelia nevedeli, že ich konanie zaznamenávajú kamery pred jedným z domov v anglickom Bradforde v západnom Yorkshire, informovali anglické médiá. Na videozázname je vidieť ako z auta vystúpia najskôr dvaja, potom ďalší traja muži a v maskách smerujú rovno do uličky.

Rušenie Úradu špeciálnej prokuratúry (Zdroj: Topky/Vlado Anjel)

Dokonca okolo prejde automobil, no vodičovi zrejme nepríde nič podozrivé. Za oknom domu, pri ktorom zastali sa pohnú žalúzie, čo nasvedčuje, že zopár svedkov by sa predsa len našlo. Iná kamera, ktorá snímala uličku zaznamenala príchod a aj odchod mužov spolu s uneseným, ktorého traja muži do dodávky doslova hodili. Ten sa ešte z posledných síl snažil zachytiť za odtokovú rúru, no tá sa z domu odtrhla. 

Jednu z kamier vlastní majiteľ domu 40-ročný Ali Rafiq. Ten pre anglické médiá uviedol, že v tom čase bol doma a počul zastonať muža. „Keď som to videl, bol som v úplnom šoku. Cítil som sa previnilo, pretože som bol v tom čase doma a zdalo sa mi, že som počul niekoho stonať, ale myslel som si, že je to len hádka,“ uviedol.

Majiteľ kamery si až po zhliadnutí videa v médiách uvedomil, čo sa stalo a okamžite zavolal na políciu. Polícia vo West Yorkshire potvrdila, že medzičasom došlo k zatknutiu. Hovorca uviedol, že zatkli 28-ročného muža z Bradfordu v súvislosti s únosom. Vyšetrovanie však stále prebieha.

Viac o téme: únoscoviaAnglickoúnosBradfordYorkshire
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu