Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Otrasný prípad znásilnenia u našich susedov: Žena išla po syna, no nasledovalo peklo! Našli ju polonahú a zviazanú

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Policie ČR, Getty Images)

PRAHA - Prípad, s kým sa ešte asi nestretli. Česká polícia hľadá muža, ktorý vo štvrtok v Prahe 9 odviezol ženu jej autom na neznáme miesto, kde ju potom znásilnil. Podozrivý je vo veku okolo 40 rokov, štíhlej postavy, mal kruhy pod očami a zrejme krátke svetlé vlasy alebo žiadne. Popri znásilnení ho kriminalisti podozrievajú tiež z obmedzovania osobnej slobody. Česká polícia o tom dnes informovala na sociálnej sieti X.

archívne video

Hrozivé video z nehody na D1: Kamionista narazil do cestárskeho auta (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trnavský kraj)

Udalosť sa stala vo štvrtok popoludní. "Zatiaľ neznámy muž donútil pod hrozbou násilia ženu, ktorá sedela v aute a čakala na svojho syna pred školou v Prahe 9, aby si presadla na miesto spolujazdca a odviezol ju na neznáme miesto, kde ju znásilnil," uviedla česká polícia a doplnila, že páchateľ potom s autom prešiel do Okříneckej ulice, odkiaľ odišiel preč.

V čase hroznej udalosti mal na sebe sivé teplákové nohavice a svetlobéžovú mikinu s imitáciou ovčej srsti. "Bol cítiť potuchlinou a hovoril po česky," doplnila k podozrivému polícia. Podľa médií policajti našli zhruba 30-ročnú ženu v aute polonahú a zviazanú.

Viac o téme: ČeskoZnásilneniePraha
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu