Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Prípad ako z akčného filmu: Po policajnej naháňačke vyskočil z auta... VIDEO Pozrite na ten bizarný úkryt

(Zdroj: Repro foto Facebook/Policie České republiky)

OSTRAVA - Čo už páchatelia nevymyslia. V Českej republike sa museli policajti popasovať s mužom, ktorý jazdil na odcudzenom aute. To by však nebolo nič neobvyklého. Akcia sa ale začala, keď vodič na výzvu policajtov zastaviť nereagoval a rozhodol sa im uniknúť. Z auta neskôr vyskočil a schoval sa v jednom z domov. Na českú políciu však bol prikrátky a za pár chvíľ ho našli. Neuveríte, akú skrýšu si vymyslel.

Ako informuje česká polícia na sociálnej sieti, všetko začalo rutinnou kontrolou, kedy policajti zaregistrovali prechádzajúce auto, ktoré bolo odcudzené. "Chceli ho zastaviť, vodič však výzvu na zastavenie zrejme „nepochopil“, šliapol na plyn a začal policajtom unikať. Nakoniec z auta vyskočil a utiekol do jedného z domov, kde sa schoval," uvádza polícia. Na policajtov však bol prikrátky a jeho "premakanú" skrýšu behom chvíľky objavili. Schovával sa v rozostlanom gauči, na ktorom sedeli tri deti. 

Pred policajtmi sa schoval do rozostlaného gauča (video je bez zvuku)

Pred ostravskými policajtmi sa schoval do rozostlaného gauča (Zdroj: Facebook/Policie České republiky )

Na rováši mal toho viac

Ako polícia neskôr zistila, na útek mal dôvod. Na 41-ročného muža bol vydaný príkaz na dodanie do výkonu trestu. Kriminalisti z Ostravy-Přívozu mu preukázali ďalšie skutky, ktoré mal v minulom roku spáchať.

"Mal nielen odcudziť dané auto, ale tiež sa mal do niekoľkých vozidiel vlámať a dokonca mal odcudzené veci predávať a vydávať ich za svoje, ako napríklad minimálne 5 kusov motorových píl," informuje polícia s tým, že si kvôli tomu môže odsedieť vo väzení o štyri roky naviac. 

Viac o téme: GaučPolícia Ostrava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu