Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Škandál v škole! Vydatá učiteľka sexuálne zneužila žiaka: Ostatné deti zatiaľ strážili, či niekto nejde

Učiteľka momentálne sedí vo väzbe.
Učiteľka momentálne sedí vo väzbe. (Zdroj: Garden Rich Police Department)

WASHINGTON - V Spojených štátoch amerických sa dohral priam neuveriteľný prípad zneužívania neplnoletého jeho učiteľkou. Svedok vyšetrovateľom povedal, že žena údajne využívala iných žiakov ako „strážcov“, aby sa vyhla prichyteniu.

Učiteľku v Missouri zatkli po sexuálnom zneužívaní jedného z jej študentov (16). Vyšetrovatelia mali obavy z jej úteku a Hailey Clifton-Carmack (26) uväznili.

archívne video

Agresor ráta s tým, že sa nebudete brániť - Bianka Urbanovská, lektorka sebaobrany

Podľa správ v médiách údajnú aféru odhalil jeden zo žiakov. Zneužívanie oznámil riaditeľovi. Ten potom upozornil úrady.

Výpovede proti učiteľke, ktorá bola v tom čase vydatá, sú vážne. Obaja vraj mali pohlavný styk  počas vyučovania. Nemá ísť však o jediný prípad, styk mali mať aj mimo školy. 

Problémy mala aj v minulosti 

Podľa správ mala učiteľka matematiky v minulosti problémy s vedením školy, pretože vraj mala „príliš blízko k študentom“. Súdne dokumenty hovoria, že matka dvoch detí často do školy nosila „blúzky s hlbokým výstrihom“ a „tesné legíny“. 

Clifton-Carmack pred vyšetrovateľmi zneužívanie poprela. Polícia však koncom decembra našla v mobile usvedčujúce esemesky. Z tých údajne vyplýva, že sa dopúšťala zneužívania žiaka. Jej manžel sa s ňou medzičasom rozviedol.

„Údajné počínanie je neospravedlniteľné a nespĺňa profesionálne normy pre zamestnancov okresu. Keď sme sa dozvedeli o tejto situácii, podnikli sme okamžité kroky“ povedal šéf okresu Kent Stoumbaugh.

Neuveriteľné na celej veci je aj to, že otec študenta, s ktorým mala učiteľka styk, vraj o zneužívaní vedel. Vraj dokonca dovolil aj to, aby ich navštevovala. Vyšetrovatelia ho vinia, že zneužívanie kryl a uväznili ho. 

Viac o téme: ŽiakUčiteľkaSexuálne zneužívanieUSA
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu