Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Tajomná kráska na Schwarzenbergovom pohrebe: Pravda o nejextravagantnejšej smútiacej

Nenápadná Francesca Kolowrat sa skrývala v dave smútiacich v žltej bunde. Zobraziť galériu (5)
Nenápadná Francesca Kolowrat sa skrývala v dave smútiacich v žltej bunde. (Zdroj: Milan Malíček / Právo / Profimedia, Robert Klejch / CNC / Profimedia, TASR / Martin Baumann, reprofoto Facebook/ČT24)

PRAHA - Počas uplynulého víkendu sa v Prahe konala posledná rozlúčka s kniežaťom a významným politikom českých politických dejín Karlom Schwarzenbergom, ktorý navždy opustil tento svet. Na jeho pohrebe bolo bezmála tisíc rôznych hostí, diplomatov, slovenská prezidentka Zuzana Čaputová, no aj jedna nenápadná osôbka, ktorá sa s výrazným líčením a v netypickej farbe kabáta na takúto udalosť ukrývala v dave smútiacich. Kto to bol?

archívne video

Petr Fiala po stretnutí s Ficom: Naším spoločným záujmom je, aby sme nemuseli mať kontroly na hraniciach (Zdroj: TASR/Jaroslav Novák)

Na prítomnosť známej a mladej, dvadsaťpäťročnej podnikateľky, investorky a aristokratky Francesy Kolowrat upozornil český Blesk.cz. Jej prítomnosť zachytili aj kamery českej štátnej televízie ČT24, pričom Kolowrat neunikla ani pozornosti médií.

Tajomná kráska na Schwarzenbergovom
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: reprofoto Facebook/ČT24)

Módne výstrelky Kolowrat zosnulý Schwarzenberg vraj miloval

Nenápadná blondínka na seba podľa webu upozornila veľmi výrazným líčením a netradičným outfitom na poslednú rozlúčku. Jej módu pritom vraj zosnulý politik Schwarzenberg miloval.

Tajomná kráska na Schwarzenbergovom
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Milan Malíček / Právo / Profimedia)

Výbuch hnevu na sociálnej sieti a sypanie si popola na hlavu

Samotná Kolowrat po ukončení rozlúčky na sociálnej sieti Instagram neskrývala hnev. "Než sa vyjadrím k oblečeniu, tak by som rada zmienila, že ma mrzí váš disrešpekt voči významnému zosnulému kniežaťu a slávnosti omše, ktorá bola usporiadaná na jeho počesť," napísala mladá blondínka.

Tajomná kráska na Schwarzenbergovom
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: ROBERT KLEJCH / CNC Robert Klejch / CNC / Profimedia)

Samotná Kolowrat sa potom rozčuľovala nad tým, že ju miestni paparazzi zachytili pri nelichotivej situácii, ktorá súvisela s jej šatami. Čiastočne si svoju chybu pri výbere šiat uznala. "Uznávam, že farba kabátu bola rozdielna, než je zvykom, ale pri zhone do taxíka som si uvedomila, že som v camel farbe, ale už som sa nestihla vrátiť domov pre alternatívu. Som tiež len človek a ospravedlňujem sa za svoj hriech," napísala.

Lúčila sa aj Zuzana Čaputová

Na poslednej rozlúčke s významným politikom pritom nechýbala ani naša hlava štátu Zuzana Čaputová, ktorá prišla v sprievode viacerých diplomatov, vrátane novozvoleného českého prezidenta Petra Pavla. 

Tajomná kráska na Schwarzenbergovom
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Tonda Tran / CNC / Profimedia)

Viac o téme: PohrebPrahaKarel SchwarzenbergFrancesca Kolowrat
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu