Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Hororové znásilnenie za bieleho dňa: Žena išla po deti do školy, prepadli ju dvaja muži

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

HAMBURG - Nemecké mesto Hamburg šokovalo brutálne znásilnenie. Dvadsaťdeväťročnú matku znásilnili dvaja muži za bieleho dňa. Keď išla po deti zo školy, dvaja páchatelia ju oslovili, zatlačili ju do opusteného kúta v areáli školy a zneužili ju. Polícia teraz po páchateľoch intenzívne pátra.

Polícia v Hamburgu momentálne rieši príšerný prípad. V utorok (7. novembra) bola na Weusthoffstrasse v Hamburg-Heimfelde dvoma mužmi údajne znásilnená 29-ročná matka, ktorá sa chystala vyzdvihnúť svoje deti zo školy. Podľa policajnej správy ju oslovili dvaja muži, ktorých nepoznala a donútili ich vstúpiť na školský pozemok. Jeden z dvoch páchateľov nakoniec ženu držal, zatiaľ čo druhý ju sexuálne zneužíval.

archívne video

Hodinu a pol onanoval na recepcii hotela. Teraz ho hľadá polícia (Zdroj: Policie ČR)

Polícia teraz po dvoch arabsky hovoriacich mužoch intenzívne pátra a žiada verejnosť o pomoc. Prvý páchateľ má byť vo veku 40 až 50 rokov, vysoký okolo 170 centimetrov a arabského vzhľadu. V čase činu mal oblečenú tmavú mikinu s kapucňou a tmavé nohavice. Jeho zvláštnosťou boli fúzy. Druhý páchateľ má byť vo veku 20 až 30 rokov a vysoký okolo 178 až 185 centimetrov. Mal tiež arabský vzhľad, bol svalnatý a vyšportovaný a mal oválnu tvár. Medzi špeciálne vlastnosti patrí čerstvá rana na nose a tetovanie na jednom predlaktí. V čase skutku mal oblečený tmavý sveter a tmavé nohavice.

V Nemecku (83 miliónov obyvateľov) dochádza podľa policajných štatistík denne v priemere k 32 znásilneniam a iným sexuálnym činom. A to ide len o registrované skutky. Polícia odhaduje, že počet týchto deliktov je omnoho vyšší.

Viac o téme: MatkaZnásilnenieNemeckoHamburg
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu