Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ďalšia obrovská tragédia: Český dovolenkár zomrel na hotelovej pláži na Kréte, bezvládne telo našla manželka

Kréta, Grécko
Kréta, Grécko (Zdroj: Getty Images)

KRÉTA - O úmrtí českého dovolenkára (†65) v letovisku Koutsounarii na gréckom ostrove Kréta informujú grécke médiá. K tragédii prišlo v piatok popoludní. Mŕtve telo manžela objavila jeho žena.

archívne video

Slovenskí hasiči sa vrátili po deviatich dňoch z Grécka (Zdroj: Topky/Maarty)

Český turista naposledy vydýchol na pláži hotela, v ktorom dovolenkoval s manželkou, píše grécky denník cretalive. Jeho bezvládne telo si všimla práve ona a okamžite zháňala pomoc. Sanitka muža previezla do nemocnice do Ierapetra. Tam lekári už len mohli konštatovať smrť. Podľa informácií gréckych médií muž trpel chronickými srdcovými problémami a užíval lieky. 

Smrť českého občana na Kréte potvrdilo pre blesk.cz aj české ministerstvo zahraničných vecí. "Sme v kontakte s rodinou a cetovnou kanceláriou," uviedla Mariana Wernerová z komunikačného oddelenia rezortu.

V Grécku zomrela česká turistka aj začiatkom sezóny

Česká turistka vo veku 45 až 50 rokov skolabovala a zomrela na pláži na gréckom ostrove Thasos koncom júna po tom, ako čakala zhruba 50 minút na príchod záchranky. 

Dve Češky prišli v Grécku o život pri nehode

V polovici júla sa ďalšia tragédia českých dovolenkárov v Grécku stala v Antalyi. Dve Češky zrazil na priechode minibus. 

Viac o téme: DovolenkaúmrtieKréta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu