Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

AKTUÁLNE Diaľnicu D2 smerom na Slovensko uzavreli: Vážna nehoda! Zranené sú aj deti

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: TASR Jakub Kotian)

BRNO - Diaľnicu D2 v smere na Slovensko uzavrela dnes ráno hromadná nehoda pri Rakviciach na Břeclavsku. Na mieste sú zranení, vrátane detí, pristával vrtuľník. Havarovalo päť áut, povedal ČTK policajný hovorca Bohumil Malášek. Polícia dopravu odkláňa cez exity Hustopeče a Podivín.

archívne video

Nehoda motorkára a auta v Zlatých Klasoch (Zdroj: Topky/PH)

Aktualizované o 11:00

Premávku na diaľnici obnovili okolo 10:45, uzavretá bola viac ako štyri hodiny. Informuje o tom český spravodajský portál ČT24

Ťažkosti na D2 pri Rakvici začali už skoro ráno, keď v zúžení vrazil kamión do zvodidiel a poškodil si kolesá a nádrž. Vodič sa nezranil, ale únikom paliva sa musia zaoberať hasiči. Pred miestom prvej nehody sa krátko po 6.00 h zrazili tri dodávky a dve osobné autá, tentoraz už so zranenými.

Jedna žena pri nehode utrpela vážne zranenia, letecká záchranná služba ju transportovala do brnenskej nemocnice. Dvaja ľudia utrpeli stredne ťažké zranenia, dvaja ľahké, ošetria ich zdravotníci v Břeclavi. Záchranná služba tak podľa hovorcu Lukáša Dvořáčka eviduje piatich zranených. Hasiči v prehľade zásahov spomínajú osem zranených. Medzi účastníkmi nehody boli cudzinci. Autá mali registračné značky Macedónska, Rumunska, Bulharska, Veľkej Británie a Česka.

Viac o téme: NehodaČeskoSlovenskoDiaľnica D2
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu