Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Otrasný prípad kanibalizmu: Manžel zabil svoju ženu, zjedol jej mozog a lebku použil ako popolník

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

PUEBLO - V Mexiku zatkli „uctievača diabla“ nazývaného „Kanibal z Puebla“, ktorý údajne zabil svoju manželku, zjedol jej mozog v placke tacos a jej lebku použil ako popolník .

Podozrivého, identifikovaného iba ako Alvara, zadržali 2. júla v dome manželov v Pueble a vzali ho do väzby. Polícia 32-ročného muža viní z vraždy manželky - matky piatich detí - 29. júna pod vplyvom zakázanej látky, píše Daily Mail.

Policajný prezident Štefan Hamran kritizuje zneužívanie vraždy v Dubnici nad Váhom politikmi (Zdroj: Topky/Maarty)

Počas výsluchu údajne povedal dôstojníkom, že diabol a Santa Muerte mu prikázali spáchať zločin. Po zabití Alvaro údajne rozštvrtil telo obete Maria Montserrat Animas Montiel a jej pozostatky uložil do plastových vriec.

Časť z nich údajne hodil do rokliny za domom a zvyšok mal na pozemku. Podľa zdrojov blízkych prípadu sa priznal, že zjedol časť mozgu svojej ženy v placke tacos a použil časť jej rozbitej lebky ako popolník.

Dva dni po zabití údajne zavolal jednej zo svojich nevlastných dcér, aby sa priznal k svojmu činu. Matka obete, Maria Alicia Montiel Serran, povedala miestnym médiám: "Povedal jednej z jej dcér, aby prišla po mamu, pretože ´už som ju zabil a dal do vriec´."

Smútiaca Maria Alicia dodala, že Alvaro rozsekal telo 38-ročnej obete „mačetou, dlátom a kladivom“ a dodala: 'Volala som mu s plačom a pýtala som sa, prečo jej to urobil, ak nie je zlý človek." Podľa Márie Alicie sa podozrivý priznal k činu a povedal, že netrpela.

Maria Montserrat sa za Alvara vydala pred necelým rokom. Mala päť dcér vo veku 12 až 23 rokov. Najmladšie dve žili s párom a podľa ich starej mamy boli zo strany Alvara vystavené násiliu a sexuálnemu obťažovaniu.

Maria Alicia k tomu povedala: "Špehoval ich, kým sa sprchovali, a moja dcéra z lásky vždy stála na jeho strane." Rodina obete hovorí, že Alvaro bol stavbár a je závislý od alkoholu a drog a často bol násilný voči svojej manželke. Rodina hovorí, že pár často uverejňoval príspevky o svojom uctievaní Santa Muerte na sociálnych sieťach. Polícia údajne našla v ich dome čierny magický oltár.

Rodine obete sa zatiaľ nepodarilo uložiť Mariu Montserrat do hrobu, pretože polícia stále pátra po niektorých jej telesných pozostatkoch, ktoré musia byť tiež testované na DNA. Prokuratúra v Pueble prípad vyšetruje.

Viac o téme: KanibalVraždaMexiko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu