Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Bývalá misska je pobúrená: Vyhodili ju z reštaurácie, všetko spôsobilo jej sexi oblečenie

S týmto oblečením Eriky mali v reštaurácii problém. Zobraziť galériu (3)
S týmto oblečením Eriky mali v reštaurácii problém. (Zdroj: Instagram/Erika Helin)

HELSINKI - Erika Helinová, ktorá vyhrala Miss Fínsko v roku 2018, si začiatkom tohto mesiaca užívala noc v Helsinkách, keď ju v nemenovanej reštaurácii oslovila ochranka. Na večer s priateľmi si kráľovná krásy obliekla ružovú podprsenku s potlačou srdca, čiernu páskovú minisukňu a vysoké opätky. Hoci mala povolený vstup do podniku, Erika na Instagrame tvrdila, že personál neskôr večer zmenil názor a povedal jej, že musí odísť.

Hviezda sociálnych médií, ktorá sa môže pochváliť 116 000 sledovateľmi, podrobne opisuje incident vo svojich príbehoch na Instagrame a nazvala ochrankára „blbcom“, píše Daily Mail. "Nečakane po mňa ten blbec prišiel, povedal mi, že musím odísť a vytiahol ma z baru,“ napísala.

archívne video

ŠKANDÁL na markizáckom Let's dance: Kollárovu sexicu z limuzíny VYHODILI Z PRENOSU... Opäť mala V SEBE! (Zdroj: Instagram D.K.)

Erika hovorí, že bola príliš šokovaná na to, aby akýmkoľvek spôsobom stihla namietať, zatiaľ čo on „hlasno kritizoval jej výber oblečenia“ a povedal, že to porušuje pravidlá obliekania reštaurácie. Aj keď Erika tvrdí, že v outfite stále nevidí problém, povedala, že by si s radosťou kúpila niečo v blízkom obchode, keby jej boli vopred oznámené pravidlá obliekania. Ak bol jej outfit pre reštauráciu nevhodný, tak ju tam podľa jej názoru nemali vôbec púšťať.

Bývalá misska je pobúrená:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram/Erika Helin)

„Je trochu smutné, že vaše telo je vo svojej podstate obscénne a vyvoláva reakcie. Je mi smutno, že som zákazníkom už roky, ale toto vo mne zanechalo naozaj zlý pocit.“

Erika priznala, že vo svojom oblečení nevidí problém, a dodala: „Možno som si príliš zvykla na kultúru obliekania mojej inej domovskej krajiny – je to tam oveľa uvoľnenejšie.“

Bývalá misska je pobúrená:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram/Erika Helin)

V príspevku so sériou fotografií oblečenia na svojom kanáli označila ochrankára za „mizogýna“. Príspevok však vyvolal diskusiu v komentároch – niektorí tvrdili, že zamestnanci mali pravdu, keď Eriku vyhodili, iní sa jej zastávali.

Viac o téme: ReštauráciaOutfitSexi VyhodenáHelsinkiErika Helin
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu