Pondelok27. máj 2024, meniny má Iveta, zajtra Viliam

Natascha Kampusch: Bola tehotná?

Natascha Kampusch
Natascha Kampusch (Zdroj: SITA)

VIEDEŇ - Natascha Kampusch (20) sa zrejme pokojného života len tak nedočká. Príbeh uneseného dievčaťa, ktoré bolo osem rokov uväznené v komore Wolfganga Priklopila (┼ 44), pokračuje.

Rakúske médiá údajne vlastnia záznamy rozhovorov, ktoré prebehli medzi Nataschou a doktorom, ktorý k nej bol privolaný ihneď po jej úteku od únoscu. Natascha sa pýtala doktora len na otázky smerované k jej prípadnému tehotenstvu. Je teda možné, že čakala so svojím únoscom dieťa. Najskôr sa objavili informácie o existencii fotodokumentov, kde Natascha figuruje ako sexuálna otrokyňa.

Rakúsky denník Heute tvrdí, že má výpoveď policajtky a doktora, ktorí boli s Nataschou v deň jej úteku. Vyšetrenie trvalo necelých päť minút. Kampuschová sa mohla opýtať na čokoľvek, jej otázky sa ale týkali iba tehotenstva. Zajímalo ju, ako sa dá zistiť, či je žena tehotná. Prípadne ako včas dokážu lekári odhaliť tehotenstvo.

"Aj tak je to už jedno, už je to dávno," povedala nakoniec doktorovi. Je teda možné, že so svojím únoscom naozaj čakala dieťa. Denník teraz špekuluje, či potratila, alebo čo sa v prípade pôrodu stalo s dieťaťom.

Zdroj: blesk.cz
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu