Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Ako sa smetiar stal milionárom: Nečakané bohatstvo mu prinieslo prostitútky, drogy a tvrdý pád

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: FB/L. Y. L.)

LONDÝN – V roku 2002 bol Angličan Mickey Carroll (vtedy 19) smetiarom a žil jednoduchý život pracujúceho človeka. Nemal ani vlastný bankový účet. Krátko nato sa stal milionárom. Jeho šťastná hviezda vyletela ako raketa, zažiarila... a zhasla.

Len jednu libru (v tom čase 1,50 eura) stál podľa britského denníka Mirror žreb, ktorý si kúpil smetiar na polovičný úväzok a polosirota Mickey Carroll v Staffhame v novembri 2002. Rozbil jackpot a vyhral takmer desať miliónov libier, vtedy 15 miliónov eur.

Ako sa smetiar stal
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/L. Y. L.)

Jednoduchý chlapec z východného Anglicka si zrazu mohol kúpiť všetko – a hneď to urobil: domy, autá, drogy, ženy, nevhodných priateľov. „Ráno som stiahol tri linky kokaínu a vypil som pol fľaše vodky. Potom som vstal,“ spomína Carroll v rozhovore pre  britský denník.  

Pozýval priateľov na drahé dovolenky, išiel s nimi do bordelu, platil všetko a za všetkých. Manželstvo s láskou zo školy Sandrou sa mu rozpadlo. Carroll tvrdí, že mal sex so 4-tisíc prostitútkami. Kúpil si vidiecky dom, zničil ho. Na mol opitý strieľal prakom do okien a rozbíjal ich. Pobil sa. Dostal sa do basy. V roku 2013 boli peniaze konečne preč. Tri mesiace spával v útulku pre bezdomovcov a pracoval na bitúnku.

Ako sa smetiar stal
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/L. Y. L.)

Dnes žije v prenajatom byte v istom malom škótskom meste a pracuje ako obchodník s uhlím desať hodín denne sedem dní v týždni. Nie je z toho nešťastný. „Som rád, že som stále nažive,“ hovorí Carroll. „Nič zlé sa vlastne nestalo. Prežil som najlepších desať rokov svojho života – len za jednu libru.“ 

Lotto vraj hrá už iba málokedy.

Viac o téme: MilionárKokaínProstitútkyŽrebLottoSmetiarPolosirotaStaffham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu