Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Sexútok na dovolenke: Britka (45) sadla k Turkovi na motorku, odviezol ju k lesu a...

Marmaris Zobraziť galériu (3)
Marmaris (Zdroj: profimedia.sk)

MARMARIS/LONDÝN - Matka štyroch detí sa so svojím manželom a najmladšou dcérkou oddávali vytúženej rodinnej dovolenke v Turecku, kam chodievali pravidelne každý rok. Tentokrát sa však chvíle zábavy a oddychu pre 45-ročnú ženu zmenili na nočnú moru, ktorá ju prenasleduje aj po návrate do Veľkej Británie. Pri odchode z baru totiž nerozvážne nasadla na motorku k miestnemu mužovi v Marmarise, ktorý sľúbil, že ju vezme do hotela, no namiesto toho sa ju pokúsil znásilniť.

Ministerstvo neodporúča cestovať do Turecka: V krajine platí výnimočný stav

Obeť, nazvaná iba Anne, sa stretla na dovolenke s priateľmi z Veľkej Británie. Rozhodla sa to večer spolu s nimi osláviť v jednom z miestnych barov, zatiaľ čo jej muž a dcérka zostali v štvorhviezdičkovom hoteli Club Aida. Keď sa jej však kamarátka stratila z dohľadu, Anne toho začala mať plné zuby a povedala si, že sa na izbu vráti sama.

TIPY A TRIKY

Ako sa zbaliť na dovolenku

Ako sama priznala pre portál mirror.co.uk, prijatie ponuky na zvezenie od prechádzajúceho motocyklistu, ktorý sa tváril ako taxikár, bola veľká hlúposť, ale jednoducho k tomu došlo. Keď zbadala, že vodič nemieri k hotelu, ale namiesto toho zastavil na konci slepej uličky pri lese, vedela, že je zle.

Sexútok na dovolenke: Britka
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Google Street View)

Najprv ju iba poprosil, či by si ju mohol odfotiť a keďže Anne ho nechcela nahnevať, tak s malou dušičkou súhlasila s jednou snímkou. Potom však chcela, aby ju vzal tam, kam sa pôvodne dohodli, no vtedy sa muž stal násilníckym.

"Neviem, ako to urobil - možno mal nôž alebo inú zbraň - ale podarilo sa mu rozrezať mi riflové šortky a stiahnuť z tela bez toho, aby ma zvalil na zem. Bojovali sme spolu a zrazu boli preč, roztrhnuté na polovicu. Bol menší ako ja, ale veľmi silný. Potom ma pritlačil k zemi, pokúšal sa mi chytiť nohy, ale ja som ho bila a kopala, ako som len vládala," opísala Anne hororové chvíle.

"Som veľké dievča, mám asi 90 kilogramov, a myslím, že práve to mi zachránilo život. Nevedel ma udržať. Chcel ma zdvihnúť, ale nešlo mu to, tak sa mi opäť pokúšal chytiť nohy. Takto sme bojovali, keď som zrazu zbadala po ceste prichádzať svetlá," dodala žena s tým, že v tej chvíli použila všetku svoju silu, aby sa mu vymanila a bežala po pomoc.

Sexútok na dovolenke: Britka
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Google Street View)

Keď sa objavilo auto a útočník zistil, že nemá šancu, nasadol na motorku a ušiel. Našťastie vo vozidle sedel ústretový mladý pár, ktorý zobral vystrašenú ženu do hotela. Bohužiaľ, podľa jej slov sa jej od personálu nedostalo žiadnej pomoci. Keď recepčného požiadala, aby zavolal políciu, snažil sa ju presvedčiť, že žiadnu políciu nepotrebuje.

Rada odborníkov znie, že na dovolenkách sa treba vyhýbať ponukám na zvezenie od cudzincov. Treba si vždy nájsť registrované taxíky a najlepšie urobíte, ak si pred nastúpením opíšete aj registračné číslo. Turisti by mali byť ostražití v pobrežných tureckých letoviskách počas dovoleniek kvôli rôznym sexuálnym útokom, ktoré sa tu odohrali v posledných rokoch, upozorňuje britský konzulát.

Viac o téme: TureckoDovolenkaMarmarisSexuálny útok
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu