Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Trump prekročil všetky hranice a varuje: Clintonovej víťazstvo povedie k III. svetovej vojne!

Donald Trump
Donald Trump (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Republikánsky kandidát na prezidenta Spojených štátov Donald Trump obvinil dosluhujúcu hlavu štátu Baracka Obamu z toho, že vedel o používaní súkromného e-mailu niekdajšej ministerky zahraničia a terajšej demokratickej kandidátky Hillary Clintonovej na pracovné účely. V rozhovore s agentúrou Reuters povedal, že by bolo dobré počínanie Obamu prešetriť. Dokonca varoval, že Clintonovej zvolenie povedie k svetovému konfliktu.

"Teraz chápem, prečo podporuje Hillary. Nechce byť do toho totiž zatiahnutý, pretože vedel všetko o jej súkromnom servery," povedal Trump o Obamovi. "Je to veľká vec. Znamená to, že by mal byť podrobený vyšetrovaniu," dodal.

V rozhovore tiež vyhlásil, že v prípade svojho zvolenia za prezidenta chce spolupracovať s demokratmi v presadzovaní zákonov. Povedal tiež, že v ceste k jeho zvoleniu stojí prekážka v podobe nejednoty republikánov. "Ak by ma vedúci predstavitelia podporovali, nemôžeme tieto voľby prehrať. Bolo by to nemožné," povedal s tým, že republikánski voliči sú kvôli postoju vedenia strany zmätení.

Trump tiež zaútočil na svoju demokratickú sokyňu, ktorá podľa neho nemá žiadne riešenie vojny v Sýrii. "Pozrite, s ňou to povedie k tretej svetovej vojne. Nevie, čo robí, rovnako ako to nevedela s Líbyou či s čímkoľvek iným, čím sa zaoberala," povedal.

Viac o téme: USADonald TrumpBarack ObamaHillary Clintonová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu