Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Obrovská rodinná tragédia: Matka (†40) doma utopila svoje deti (†7,9), otec sedel za počítačom

Tragédia sa stala v tomto dome
Tragédia sa stala v tomto dome (Zdroj: Foto: YouTube/TvKłodzka)

KLODZKO - Kriminalisti v Poľsku riešia otrasný prípad. V dome našli mŕtvu matku a jej dvoch synov. Všetko nasvedčuje tomu, že si žena vzala život, pred tým ale utopila a zadusila vlastné deti. Dôvod jej otrasného konania šokuje.

Mŕtvoly svojich najbližších našiel manžel a otec Robert (46) v rodinnom dome v meste Klodzko. Otvoril dvere do izby a čakal ho nepredstaviteľný šok. V miestnosti uvidel bezvládne telíčka svojich dvoch synov Rafałka (†7) a Wiktora (†9). Ich mamu Agnieszku (†40) objavil obesenú v podkroví.

Dve verzie smrti

Vyšetrovatelia teraz majú plné ruky práce. Ako povedal dozorujúci prokurátor Tomasz Orepuk, pracujú s dvomi verziami. Prvou je, že matka svoje deti zabila a potom sa obesila, druhou je, že ich všetkých troch niekto zavraždil.

Ako informuje se.pl, vyšetrovatelia sa prikláňajú skôr k verzii, že išlo o rozšírenú samovraždu, a teda že matka najprv zabila deti a potom seba. Stopy na telíčkach naznačujú, že boli škrtené a topené. Nariadená je pitva, ktorá určí presné príčiny smrti.    


Prečítajte si aj:

Rodinná tragédia: Matka odbehla z domu, jej synovia sa (9, †5) pustili do fatálnej hry


Otec bol celý čas doma

Polícia už vypočula manžela a otca Roberta. Na prípade je šokujúce, že počas incidentu bol doma. Vyšetrovateľov preto zaujímalo, ako je možné, že svojich najbližších nepočul. Podľa svedkov je Robert v meste známy.  Angažuje sa v politike a presadzuje katolícku vieru. Okrem toho je veľmi aktívny na sociálnych sieťach. Niektorí susedia sa domnievajú, že práve on priviedol rodinu k obrovskej tragédii. Podľa nich totiž celé dni presedel pri počítači a najdôležitejší pre neho bol virtuálny svet. Ako povedali, niet sa čomu čudovať, že jeho manželka Agnieszka stratila rozum.  

Viac o téme: DetiMatkaTragédiaPoľsko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu