Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Nová bilancia streľby pred nočným klubom na Floride: Motív páchateľa zostáva záhadou

Miesto smrtiaceho útoku Zobraziť galériu (3)
Miesto smrtiaceho útoku (Zdroj: SITA)

FORT MYERS - Štyri osoby ostávajú v nemocničnej starostlivosti po streľbe pred nočným klubom v meste Fort Myers v americkom štáte Florida, pri ktorej v noci na dnes zomreli dvaja ľudia a 17 utrpelo zranenia. Napísala to agentúra AP.

Manažment nemocnice spresnil, že dvaja hospitalizovaní sú v kritickom stave a ďalší nie sú v ohrození života. Ostatných zranených prepustili po ošetrení dnes ráno. K incidentu došlo dnes okolo 00.30 h miestneho času. Zranení sú mladí ľudia vo veku 12-27 rokov, usmrtení mladíci mali 14 a 18 rokov, spresnila polícia.

Polícia mesta Fort Myers motív tohto násilného incidentu stále vyšetruje, teroristický čin však vylúčila. V klube Club Blu sa konala tínedžerská oslava v plavkách. Podnik na svojej facebookovej stránke napísal, že streľba vypukla v čase, keď si po svoje deti začali chodiť rodičia.

Miesto smrtiaceho útoku
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Svedkovia uviedli, že bolo počuť až 30 výstrelov. Polícia zadržala podozrivého z tejto streľby na inom mieste a začala pátrať po ďalších osobách, ktoré mohli byť do incidentu zapletené.

Miesto smrtiaceho útoku
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Streľbaútok Florida
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu