Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

FOTO Nastenky (†4), ktorej šialená pestúnka odrezala hlavu: Zdrvujúce detaily beštiálneho činu!

zavraždená dievčatko a jeho pestúnka Zobraziť galériu (6)
zavraždená dievčatko a jeho pestúnka (Zdroj: Foto: VKontakte)

MOSKVA - Včerajšia šokujúca udalosť otriasla celým svetom. Pri stanici metra v Moskve zatkli policajti ženu (38), ktorá chorobne vykrikovala a v ruke držala odrezanú hlavičku štvorročnej Nastenky. Po tom, čo šialená pestúnka vypovedala na polícii, sa svet dozvedel o desivých dôvodoch jej otrasného konania. Prečítajte si slová, ktoré zverejnili šokovaní kriminalisti.

Rodičia malej Nastenky sa z obrovskej tragédie nedokážu spamätať, sú v opatere psychiatrov. Pre svoju dcérku zháňali dlho pestúnku. Stala sa ňou rodáčka z Uzbekistanu Gyulchehra Bobokulova (38). Nastenka trpela od narodenia v auguste 2011 ťažkou chorobou, bola obeťou lekárskej chyby. Ako informuje mk.ru, dievčatko malo oneskorený vývoj. Mama Jekaterina opísala, že pôrodné asistentky jej odmietli urobiť cisársky rez aj keď vedeli, že plod nebol tlačený proti pôrodným kanálom. Lekári použili pri pôrode zvon, čo malo za následok vznik tržných rán na hlavičke dieťatka a hematóm. Nastenka trpela ochorením centrálneho nervového systému. Lekári oznámili rodičom smutnú správu, že ich dcérka nebude chodiť. Manželia ale nestrácali nádej, získali potrebné peniaze a s dievčatkom odišli na drahú operáciu do Nemecka. Liečili ju aj odborníci v Číne. 

mama nebohého dievčatka Jekaterina
Zobraziť galériu (6)
mama nebohého dievčatka Jekaterina  (Zdroj: Foto: VKontakte)

Rodičia Vladimír a Jekaterina, ktorí majú ešte staršieho syna, žili v regióne Orel, do Moskvy sa presťahovali za prácou. Mama dievčatka pracovala v svadobnom salóne. Podľa susedov, ako sa vyjadrili pre ruské médiá, sa pestúnka z Uzbekistanu o dievčatko starala približne tri roky. S rodinou žila v spoločnej domácnosti a manželia ju prijali na základe pozitívnych odporúčaní. Pred tým, než prišla pracovať do tejto rodiny, tiež sa živila ako pestúnka. V Rusku údajne pracovala ilegálne.

zadržaná zdravotná sestra z Uzbekistanu
Zobraziť galériu (6)
zadržaná zdravotná sestra z Uzbekistanu  (Zdroj: Foto: VKontakte)

FOTO Nastenky (†4), ktorej
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Foto: KTV)

Blízki rodičov zavraždenej Nastenky povedali, že Jekaterina a Vladimír boli s pestúnkou spokojní, nevšimli si žiadne výkyvy správania. Mama diečatka bola starostlivá, ak by zbadla, že niečo nie je v poriadku, určite by proti pestúnke vyvodila dôsledky. Rodáčka z Uzbekistanu údajne netrpela žiadnou chorobou a nebrala ani lieky vo forme sedatív, čo ale v posledných hodinách ruskí kriminalisti vyvrátili. Pred mesiacom bola žena na pár dní v rodnej krajine. Po návrate na jej správaní nespozorovali rodičia žiadne zmeny.

Nastenka
Zobraziť galériu (6)
Nastenka  (Zdroj: Foto: VKontakte)

Podľa medializovaných informácií ale prichádza do úvahy nevera jej manžela, na ktorú šialená pestúnka prišla. Údajne tým trpela, a to sa malo podpísať pod hrozivý čin.  

Video z miesta, kde bol zhorený byt, v ktorom našli telíčko bez hlavy. Ležalo v detskej postieľke.

Detaily otrasného činu

Telíčko bez hlavy bolo nájdené po požiari v byte na ulici Ľudové milície v Moskve, ktorý bol vzdialený približne jeden a pol kilometra od miesta, kde polícia zadržala šialenú pestúnku s odseknutou hlavičkou. Polícia už začala trestné stíhanie pre vraždu dieťaťa. Ako sa vyjadril psychiater a kriminalista Michail Vinogradov pre ruské médiá, žena bola pri zatýkaní pod vplyvom liekov a alkoholu, pričom trpela duševnými chorobami. Vyšetrovatelia nariadili vykonať psychiatrickú expertízu s cieľom zistiť, či bola schopná posúdiť svoje konanie a jeho dôsledky. K desivému skutku sa pestúnka priznala a s políciou spolupracuje.

FOTO Nastenky (†4), ktorej
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Foto: KTV)

Kriminalisti zistili, že žena v pondelok ráno po tom, čo rodičia dievčatka odišli so starším synom z bytu, zavraždila Nastenku zatiaľ z neznámych dôvodov. Podľa všetkého ju najprv v spánku uškrtila, potom jej odrezala hlavičku, byt podpálila a ušla. 

Ženu, ktorá bola oblečená v hidžábe, s odrezanou hlavou dieťatka v rukách, pričom vykrikovala "Alláhu akbar", zadržali policajti v blízkosti stanice metra Okťabrskoje Pole. Po dokázaní viny jej hrozí trest odňatia slobody na 20 rokov.

UPOZORNENIE: Video nie je vhodné pre maloletých a osoby s citlivou povahou!

Viac o téme: DievčatkoMoskvaOdrezaná hlava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu