Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Dievčina (17) prešla peklom: Kamaráti plánovali jej vraždu, hodiny ju surovo mučili

Summer Greggová
Summer Greggová (Zdroj: Foto: Facebook)

DONCASTER - Neuveriteľne kruto sa zachovali traja mladí ľudia k svojej kamarátke. Doslova ju zajali a surovo mučili celých osem hodín. Bili ju všetkým, čo im prišlo pod ruky. Plánovali jej smrť. Zachránil ju štvrtý kamarát, ktorého trojica trýzniteľov privolala, aby ju dorazil. Ten naopak, zhrozený zalarmoval záchranárov.

Summer zažila neuveriteľnú bolesť, zo zúfalstva chcela spáchať samovraždu. Prišla do bytu údajných kamarátov preto, lebo chcela navštíviť priateľa. Boli ale dve hodiny v noci, domov preto nechcela ísť. V byte bol Jay (20), James (20) a Amy (21). "Môj inštinkt mi hovoril, že niečo nie je v poriadku. Poznala som ich, tak som si myslela, že všetko bude dobré," povedala Summer pred senátom súdu.

 

I am stronger than I look x

Posted by Summer Emu Gregg on 12. január 2015

 

Kamaráti povedali dievčine, že ju jej priateľ podviedol, ona im neverila a začalo sa peklo. Summer začala mať strach a z bytu chcela odísť. Ako povedala, Amy ju zastavila a nechcela pustiť. Ako ďalej opísala, začala ju fackať a strkať o stenu. "Začali do mňa kopať, bili ma, nadávali mi. V jednej chvíli na mňa Jay dokonca vytiahol reťaz z motorky a začal ma biť. Neustále som premýšľala nad tým, čo som im urobila, že mi tak strašne ublížujú," vyznala sa.

Ako informuje portál mirror.co.uk, keď sa chcela dobitá posadiť, prinútili ju, aby sa zohla na štyri "na psa". Jeden z mladíkov jej následne omočil hlavu a vlasy a do opuchnutého oka jej začali striekať citrónovú šťavu. Trojica agresorov plánovala smrť. Privolali si štvrtého kamaráta, ktorý ju mal "doraziť". Keď prišiel, ostral zhrozený a okamžite privolal k dievčaťu záchranárov. 

Trojica násilníkov si za ohavný skutok posedí päť rokov vo väznici pre mladistvých.
 

 

Viac o téme: BitkaKamarátiZraneniaSummer Greggová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu