Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Podivná smrť miliardára (†52): Exmanželka (49) vysúdila milióny, našli ho napichnutého na plote!

Scot Young a jeho bývalá manželka Michelle Zobraziť galériu (3)
Scot Young a jeho bývalá manželka Michelle (Zdroj: Foto reprofoto The Telegraph)

LONDÝN - Záhadnú smrť vyšetrujú anglickí kriminalisti. Scot Young († 52) sa pred rokom rozviedol a jeho žena si vysúdila slušnú sumu peňazí. Aj napriek tomu, že rozvodom získala dvadsať miliónov libier (viac ako 25 mil. eur), málilo sa jej. V pondelok ráno našli miliardára napichnutého na ostrom plote luxusného bytu, v ktorom býval. Rozhodne ide o podivnú nehodu.

Všetko nasvedčuje tomu, že Scot vypadol z okna zo štvrtého poschodia, kde býval v luxusnom byte. Pád by pravdepodobne prežil, ak by sa nenapichol na jeho ostré časti.

Pred rokom sa muž rozviedol so svojou dnes už bývalou ženou Michelle (49). Vysúdila krásnu sumu peňazí, no po rozvode vyhlásila, že je hanba, koľko málo dostala. Ako povedala, jej muž bol známym finančníkom a z problémov pomáhal dostať mnoho veľmi bohatých ľudí. Doteraz ide o jeden z najväčších rozvodov v Anglicku.

Záhadná smrť   

Nešťastná udalosť sa stala v nedeľu v noci. Scotovo nabodnuté telo na kovovej časti plota našli susedia v pondelok ráno. Na miesto okamžite dorazili privolaní záchranári a policajti. Hasiči museli najprv plot odrezať, aby z neho mohli telo nebohého muža zosunúť.

Miesto činu
Zobraziť galériu (3)
Miesto činu  (Zdroj: Foto reprofoto The Telegraph)

"Bolo to hrozné! Aj policajti boli viditeľne otrasení, jeden dokonca vyhlásil, že v živote nevidel nič horšie," cituje suseda britský denník The Telegraph. "Síce jeho telo prikryli, ale stále bolo jasné, čo sa stalo. Videl som chodidlá, ako viseli nad schody do suterénu," dodal.

Vo vedľajšom dome kedysi býval hudobník Ringo Starr. Byty v tejto lokalite sú veľmi drahé, predávajú sa za tri milióny libier (približne 3,8 mil. eur), mesačný nájom vychádza na 8 tisíc libier (približne 10 tisíc eur).      

Scot s priateľkou Noelle
Zobraziť galériu (3)
Scot s priateľkou Noelle  (Zdroj: Foto: Profimedia)

Scot sa s Michelle oženil v roku 1995, po jedenástich rokoch manželstva sa začalo ich rozvodové konanie. Majú spolu dve dcéry, dnes už 21-ročnú Scarlet a 19-ročnú Sashu. Rozvádzali sa sedem rokov. Scot trval na tom, že je bez peňazí potom, čo pred siedmimi rokmi utrpel finančnú stratu s dlhmi v celkovej výške 28 miliónov libier (takmer 35,5 mil. eur). Susedia povedali, že magnát sa presťahoval do mezonetového bytu pred niekoľkými mesiacmi so svojou americkou priateľkou Noelle Renoovou (30).

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu