Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Zvrhlá sexlekcia od matky (39): Spávala so synom (12), milenec jej radil, čo má robiť!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: reel-librarians.com)

BRISTOL - Veľkou Britániou otriasa prípad matky, ktorá sexuálne zneužívala svojho dvanásťročného syna. Počúvala pri tom rady svojho partnera, ktoré jej dával cez webkameru. O takýchto veciach sa naozaj nepočúva dobre.

Britská polícia vyšetruje odsúdeniahodný prípad matky z Bristolu, ktorá zneužívala vlastného syna. Dialo sa v tak v spálni v ich dome, pričom vždy na sebe mala slúchadlá, cez ktoré jej milenec radil, čo má s chlapcom robiť.

Všetko sa prevalilo v momente, keď zvrhlá žena nahlásila miestnej charite domáce násilie, ktorého sa mal dopúšťať práve jej priateľ. Počas vyšetrovania sa zistilo, že v dome sa diali ešte iné zverstvá. Matku okamžite zatkli a obvinili zo sexuálnej aktivity s osobou mladšou ako trinásť rokov.

Súd v Bristole ju odsúdil na tri roky a tri mesiace nepodmienečne. "Vaše správanie voči synovi bolo v rozpore s ľudskými inštinktmi a základnou slušnosťou," poznamenal sudca Michael Longman počas vyhlasovania rozsudku. Žene príliš nepomohol ani psychiatrický posudok, podľa ktorého trpí poruchou osobnosti a má sklon hľadať si agresívnych partnerov a zotrvávať v nevhodnom partnerskom vzťahu.

Odsúdenej sociálka odobrala ďalších dvoch synov a umiestnila do náhradnej do pestúnskej rodiny. Jej partner sa stále nachádza v zámorí. Polícia pracuje na tom, aby ho tamojšie úrady vydali do Británie, kde by mohol byť následne súdený. Informoval mirror.co.uk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu