Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Brutálna búračka: Opitý cyklistický velikán Jan Ullrich sa ponáhľal a takto to skončilo!

Jan Ullrich Zobraziť galériu (2)
Jan Ullrich (Zdroj: SITA)

MATTWIL - Bývalý cyklistický majster sveta, olympijský víťaz a šampión Tour de France Jan Ullich spôsobil dopravnú nehodu, pri ktorej sa zranili dvaja ľudia.

Štyridsaťročný Nemec žijúci vo Švajčiarsku nabúral pred stopkou zozadu iné vozidlo a potom ešte jedno. Podľa denníka Blick bol pod vplyvom alkoholu, čo však Ullrich poprel.

"Bol som v strese, ponáhľal som sa z rokovania a chcel som byť rýchlo doma. Alkohol som nepožil. Je mi to ľúto, vďaka Bohu nedošlo k žiadnemu úmrtiu, " povedal bývalý cyklista, ktorý vyhral Tour v roku 1997 ako prvý Nemec. Na OH v Sydney získal zlato a striebro a bol dvakrát svetovým šampiónom v časovke (1999 a 2001) . Neskôr však priznal, že si pomáhal k úspechom krvným dopingom.

K nehode došlo v pondelok večer v Mattwile v kantóne Thurgau, v ktorom Ullrich žije. Obaja zranení boli prevezení do nemocnice. Cyklistovi, ktorý ukončil kariéru vo februári 2007, sa nič nestalo. Podľa Blick mal v krvi 1,4 promile. Rovnaké množstvo mu policajti namerali v roku 2002, keď s porsche zrazil dvoch cyklistov pred hotelom a z miesta nehody ušiel.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu