Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Šokujúce VIDEO smrti dvoch hasičov: Pri páde z 13. poschodia sa držali za ruky!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Twitter, FB)

ŠANGHAJ - Živly si vyžiadali ďalšie životy statočných hasičov, ktorí sa ich snažili udržať pod kontrolou a chrániť civilné obyvateľstvo. Pri požiari nastal mohutný výbuch a hasiči nemali inú únikovú cestu než smrť.

Vystrašení obyvatelia obytnej budovy v Šanghaji s hrôzou sledovali ako dvaja hasiči vyleteli von oknom z trinásteho poschodia. Šokujúci moment, keď obaja muži bezmocne padali do záhuby, zachytil jeden z obyvateľov vedľajšej bytovky, ktorý už dlhšie sledoval hustý čierny dym stúpajúci z horiacej budovy.

Podľa čínskych úradov sú obeťami 23-ročný Čchien Ling-jün a 20-ročný Liou Ťie. Obaja boli členmi hasičského zboru len od decembra 2012. Ničivý požiar vypukol v budove vo štvrtok a bol naozaj veľký.

23-ročný Čchien Ling-jün a 20-ročný Liou Ťie
Zobraziť galériu (2)
23-ročný Čchien Ling-jün a 20-ročný Liou Ťie  (Zdroj: Twitter, FB)

Svedkovia uviedli, že hasiči sa pri páde držali za ruky. Dopadli na plošinu na druhom poschodí budovy. Oboch previezli sanitky do nemocnice, no neskôr ťažkým zraneniam podľahli. Lekári museli ošetriť aj ďalšieho zo zasahujúcich hasičov.

Šokujúce VIDEO smrti dvoch
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Twitter, FB)

Príčina požiaru zatiaľ nie je oficiálne známa. Miestni obyvatelia však tvrdia, že v bytoch sa bežne tlačí priveľa nájomníkov, ktorí tak šetria na nákladoch za nájomné, no často preťažujú elektrickú sieť. Je preto možné, že hasiči umreli pre bezohľadnosť spoluobčanov, ktorých mali chrániť.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu