Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Tragická smrť matky s dcérou v Hurghade: Šesť záhad, ktoré zamotávajú prípad!

Matka s dcérou zomreli v Hurghade Zobraziť galériu (3)
Matka s dcérou zomreli v Hurghade (Zdroj: FB)

KARVINÁ/HURGHADA – V šokujúcom prípade smrti dvoch Češiek matky Moniky a dcéry Kláry v egyptskom letovisku Hurghada je stále viac nejasností. Po tom, čo sa objavili informácie, že je za ich úmrtím otrava z jedla sa však špekuluje o tom, že v tragédii by mohol mať prsty aj otec a manžel zosnulých Peter. Prinášame vám informácie, ktoré vnášajú do prípadu čoraz viac nejasností.

  1. Rovnaký čas úmrtia

Rodina prišla na dovolenku do hotela Titanic ešte v piatok minulý týždeň. Odvtedy údajne hotelový komplex vôbec neopustili. Naposledy podľa informácii delegáta obedovali v nedeľu. Nejedli však to isté. Žena šalát a dcéra špagety. Potom im malo prísť zle. Čas smrti určil miestny lekár na pondelok v rozmedzí 23. hodiny večer až do polnoci z pondelka na utorok. Hotel sa však o úmrtí dozvedel o štvrtej hodine utorok ráno. Podľa reakcie lekára zomreli ženy v rovnaký okamih.

 

  1. Otrava jedlom

Zvláštne je, že ženy celý pondelok nič nejedli a žalúdočné problémy riešili liekmi.  To, že zomreli ženy v rovnakom čase však vylučuje otravu jedlom. Jedy, ktoré totiž pokazené jedlo obsahu nedokážu podľa lekárov zabiť človeka v takom rýchlom čase.

Tragická smrť matky s
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: panoramio.com, facebook)

  1. Kto volal recepciu

Podľa delegáta cestovnej kancelárie sa muž nesprával, tak ako by sa mal. Potom čo zistil, že jeho manželka a dcéra sa nehýbu, údajne nevolal recepciu. Vybehol vraj v šoku von a zaklopal na vedľajšie dvere. „Ale to predsa nie je normálna reakcia, prečo nevolal rovno na recepciu? Až pani z vedľajšej izby zavolala ochranku, "povedal reportérovi TV Prima Hišan Elkhoudari. Podľa predchádzajúcich informácii od rodinného príslušníka a svedka z miesta nešťastia však muž po tom čo v noci zatriasol manželkou a zistil, že nereaguje volal hneď recepciu.
 

  1. Hospitalizácia otca

Podľa prvých správ hospitalizovali otca rodiny kvôli podozreniu na otravu. Údajne mal vracať krv a bolo mu zle. Nemocnica však tieto informácie poprela s tým, že muž bol v nemocnici z dôvodu šoku a žalúdok mu vypumpovali iba preventívne. Muža včera z nemocnice prepustili, údajne je jeho stav bezproblémový. Nesmie však opustiť Egypt, kým ho nevypočuje polícia. Vrátil sa tak do hotela, kde sa celá tragédia odohrala.

Tragická smrť matky s
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: panoramio.com, facebook)

 

  1. Bolo im zle alebo nie?

Riaditeľ hotelovej nemocnice Hesam Hamed tvrdí, že nie je možné, aby si manžel smrť žien taký dlhý čas nevšimol. " Myslíte si, že keby išlo naozaj o otravu jedlom. Bez toho aby si sťažovali? Bez akýchkoľvek príznakov. Bez toho, aby si toho manžel, ktorý bol celý čas s nimi v izbe, nevšimol?" uviedol.   Podľa neho je zvláštne navyše aj to, že zosnulé dieťa bolo v pozícii so zdvihnutými rukami a žena mala na očiach masku na spanie. Podľa viacerých svedkov však ženám bolo zle už od nedele.

 

  1. Ďalší  hostia zdravotné problémy nemali, ani Slováci

 

V hoteli  dovolenkuje 170 hostí prevažne z Čiech. Hneď po tragédii sa miestny lekár, ktorému asistuje slovenská sestrička nariadil preventívne prehliadky. Do včera večera bolo vyšetrených 25 z nich, testy však vylúčili zdravotné problémy. Súčinnosť poskytla aj zdravotná poisťovňa, ktorá vyslala na miesto českého lekára. Pomoc českého konzulátu však už využilo niekoľko turistov z hotela Titanic, vrátane jedného Slováka.

 


 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu