Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Horúce ubytovanie pre kardinála a kňazov: Dom s najväčšou gaysaunou v Európe!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (6)
Ilustračné foto

RÍM – Zatiaľ čo sa kolégium kardinálov pripravovalo k najdôležitejšej úlohe, zvoliť si nového pápeža, vypukla vo Vatikáne ďalšia kauza. Prevalilo sa, že svätá stolica kúpila bytový dom, v ktorom okrem niekoľkých ubytovaných svätých mužov sídli aj najväčšia sauna pre homosexuálov v Európe.

Dom v centre Ríma s viacerými apartmánmi zakúpil Vatikán v roku 2008 za 23 miliónov eur. Býva v ňom kardinál  Ivan Dias a približne 18 ďalších kňazov. Denník Lareppublica však informoval, že iba pár metrov pod bytmi svätých mužov sa nachádza zariadenie slúžiace na sexuálne praktiky. Podnik Europa Multiclub ponúka totiž homosexuálom radovánky v bazéne, saune alebo posilňovni.

Dom, v ktorom zdieľajú spoločnosť Gaysauna aj cirkevní hodnostári
Zobraziť galériu (6)
Dom, v ktorom zdieľajú spoločnosť Gaysauna aj cirkevní hodnostári  (Zdroj: topky)

Zaujímavé je aj to, že kardinál Dias, ktorý je Ind a bývalý arcibiskup Bombaja, patrí medzi tých, ktorí sa zúčastňujú konkláve a volia nástupcu pápeža Benedikta XVI, ktorý musel odísť aj kvôli gayškandálom. Dias by musel byť zrejme šokovaný po zostúpení po schodoch poriadne zaskočený z toho, čo sa deje pod jeho luxusným 12 izbovým bytom, keďže podľa neho sa gayovia a lesby vedia z tejto úchylky vyliečiť pomocou pokánia.

V tejto ulici sídli najväčšia gaysauna v Európe
Zobraziť galériu (6)
V tejto ulici sídli najväčšia gaysauna v Európe  (Zdroj: topky)

Manažéri sauny však nešťastným omylom vedeli vo svojich propagačných materiáloch uviesť blízkosť cirkevníkov vo svoj prospech a ponúkajú špeciálnu noc so striptérom v kňažskom rúchu. Dokonca pri tejto príležitosti zverejnili reklamné video kňaza, ktorý sa vyzlieka.

Na svojej stránke sauna ponúka „dobre známe“ služby, akými sú turecký kúpeľ, fínska sauna, vírivka a masáž. Nákup bol zrejme nápadom kardinála Tarcisia Bertoneho, ktorý bol pravou rukou pápeža Benedikta XVI a mal na starosti vatikánske financie počas posledného pontifikátu.

Gaysauna ponúka aj striptéra - kňaza
Zobraziť galériu (6)
Gaysauna ponúka aj striptéra - kňaza  (Zdroj: topky)


Na diskusiách v Taliansku vznikli okamžite vtipy o saune v blízkosti kardinálov. "Kurnik, otvoril som zlé dvere, myslel som, že to bola kaplnka," napísal jeden z diskutujúcich. Vatikán kauzu odmietol komentovať.

 

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu