Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Chlapec (11) predstieral, že ho uniesli: Bál sa rodičovského združenia!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

XINZO DE LIMIA - Školák (11) zo Španielska zinscenoval tento týždeň vlastný únos, len aby zabránil svojim rodičom ísť do školy na rodičovské združenie, informovala v piatok stránka www.huffingtonpost.com.

 Zimné prázdniny sa skončili a rodičia dostávajú pozvánky na rodičovské združenia. Nie všetci rodičia však majú to šťastie, že sa o svojej ratolesti dozvedia len samé pozitívne správy. Podobný problém mal aj 11-ročný mladý muž, ktorý mal naozaj eminentný záujem na tom, aby sa jeho rodičia s učiteľmi proste nestretli. Pristúpil teda k netradičnému riešeniu.

Chlapec odoslal zo svojho mobilného telefónu otcovi SMS správu, v ktorej mu oznámil, že ho uniesli. Keď mu otec - povolaním policajt - zavolal späť, školák tvrdil, že je zamknutý v kufri auta a uniesli ho počas vynášania smetí. Po chlapcovi ihneď začalo celoštátne pátranie, pričom polícia upovedomila aj kolegov v susednom Portugalsku, pre prípad, že by uneseného školáka chceli prepašovať cez hranicu. Potom si však otec všimol, že mu chýbajú kľúče od druhého domu, ktorý jeho rodina tiež vlastnila. Keď šiel tento dom skontrolovať, čakalo ho v ňom prekvapenie: vlastný, živý a zdravý, schovávajúci sa syn.

Chlapec sa priznal, že mal strach z rodičovského združenia a snažil sa nájsť spôsob, ako mu zabrániť. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu