Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Otrasné VIDEO: Pedofil zneužil dievčatko (†1), potom ho chcel "oživiť"!

Barry McCarney by mal dostať doživotie.
Barry McCarney by mal dostať doživotie. (Zdroj: youtube, impartialreporter.com)

BELFAST - Desaťtýždňový proces s pravdepodobne najhorším írskym pedofilným vrahom je pri konci. Barry McCarney (33) znásilnil a umučil iba 15-mesačné dievčatko svojej priateľky a v náručí ho priniesol do nemocnice. Podľa záberov z bezpečnostnej kamery sa však tváril ako starostlivý a ustráchaný otec.

Perverzný muž zo Severného Írska sa zoznámil s jeho matkou Raechel Martinovou iba tri mesiace pred tým, ako dieťa zabil. Podľa súdu malú Millie v decembri 2009 najprv znásilnil a potom jej spôsobil také zranenia, že im podľahla. Mala polámaných 21 rebier, pomliaždeniny v oblasti genitálií, pretrhnutú žalúdočnú stenu a prerazenú lebku. Zomrela na krvácanie do mozgu.

Lekári označili útok na dievčatko za obzvlášť sadistický, hoci na záberoch z nemocnice dáva pedofil dievčatku umelé dýchanie a vyzerá, že mu na jeho živote veľmi záleží. Na súde sa McCarney snažil hodiť vinu na matku, ale to mu neprešlo. Sudca mu navrhol doživotný trest, ktorý by mal byť potvrdený začiatkom januára.

Zronená Raechel na súde plakala a zo straty svojej dcérky sa stále nedokáže spamätať. Sudca Neil Anderson podľa denníka Daily Mail vraždu označil za "najhorší prípad násilia na deťoch, ktoré si Írsko pamätá".

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu