Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Zvrhlá rodina: Mladík sexoval s dvomi dievčatami (14) naraz, pomohla mu teta!

(Zdroj: polícia)

OKLAHOMA - Braedena Hendershotta (18) z Owasso v Oklahome zatkli za sexuálne zneužívanie dvoch 14-ročných sesterníc, ktoré mu dohodila jeho teta. Maloleté dievčatá slúžili ako jeho erotická hračka.

Podľa polície jeho teta Jessica Clevelandová (31) dievčatá prvýkrát stretla v decembri 2011 v kostole a pozvala ich na nákupy a k sebe domov. Neskôr jedno z nich odviezla k Hendershottovi, kde ho mladík opil vodkou a mal s ním pohlavný styk. Potom dievča donútili užiť "tabletku po", aby neotehotnelo.

Druhé dievča vypovedalo, že Clevelandová kúpila synovcovi sexuálnu hračku, ktorú potom na ňom použil. S mladíkom mať styk nechcelo a opakovane odmietalo jeho návrhy, ale bol neodbytný.

Jedna zo sesterníc ďalej uviedla, že bola s Clevelendovou v reštaurácii v Claremore, keď ju mladík vyzdvihol a mal s ňou sex na parkovisku. Pri inej príležitosti zase obe dievčatá zaviezol do domu svojej babičky a noc strávili všetci traja spoločne. Tento zvrhlý "vzťah" trval až do marca 2012, kedy jedno z dievčat ohlásilo zneužívanie na polícii.

Hendershotta obvinili zo znásilnenia, násilnej sodomie, nemravnosti na maloletých a podávania alkoholu maloletým. Clevelandová pôjde pred súd za napomáhanie zneužívaniu detí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu