Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Opilecká výhovorka roka: Vždy keď sa napijem, mám chuť šoférovať!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

ČESKÉ BUDĚJOVICE – Tak toto ste ešte nepočuli! Poriadne zarazení ostali policajti z Českých Budějovic po tom, ako zastavili auto opitého vodiča. Muži zákona si od neho ani nestihli vypýtať doklady a podgurážený chlap sa im hneď ku všetkému priznal. Výhovorka, ktorou chcel ospravedlniť svoju nezodpovednú jazdu, však stojí za to! Informoval o tom český portál novinky.cz.

Vo väčšine prípadov alkohol zbavuje zábran a zvyšuje chuť na sex. V mužovi, ktorého policajti zastavili na ceste v Českých Budějoviciach, však vzbudzuje chute na niečo úplne iné. Opojený alkoholom si svoje túžby „ukája“ za volantom, čo by bolo úplne v poriadku, ak by to nebolo trestné.

Opilec si však svoj problém uvedomuje a zveril sa s ním aj mužom zákona, keď ho zastavili a kontrolovali. Okamžite ako stiahol okienko na aute, na policajtov začal chrliť výhovorky: „Ja viem, že mám problém. Môžem si za to sám. Ale vždy, keď sa napijem, mam chuť šoférovať,“ povedal hliadke. Ešte predtým sa však snažil polícii v tmavej uličke ujsť, nakoniec však zastavil na parkovisku.

Hneď ako sa opitý vodič priznal, hliadka vykonala dychovú skúšku, ktorá jeho slová potvrdila. Muž, ktorý si to na cesty namieril rovno z krčmy nafúkal 1,63 promile. „Na to muž povedal, že s výsledkom súhlasí, ale nech sa strážnici nehnevajú, že nič podpisovať nebude,“ uviedol policajný hovorca Václav Sup. Ožran s čudnými chuťami tak zrejme príde o vodičák a takisto mu hrozí aj obvinenie z trestného činu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu