Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Dievča (12) vraj vypátralo páchateľov lúpeže, polícia nezakročila!

Jessicu za jej odvahu obdivuje celé mesto
Jessicu za jej odvahu obdivuje celé mesto

ATLANTA - Iba dvanásťročná Jessica Mapleová si vyslúžila obdiv svojho okolia po tom, čo sa jej údajne podarilo vypátrať lupičov, ktorí sa vlámali do domu jej nebohej prastarej mamy. Polícia však napriek tomu v prípade doteraz nikoho neobvinila.

Dievčina tvrdí, že vie, kto trestný čin spáchal. Atlantskí vyšetrovatelia jej však povedali, že "dom jej prababky nenesie žiadne známky násilného vniknutia", hoci z neho zmizli viaceré hodnotné predmety.

"Išla som do garáže a uvidela som rozbité okná. Na skle boli odtlačky prstov. V dome bol strašný neporiadok, na zemi ležali porozhádzané šaty," uviedla Jessica pre televíziu ABC.

Začala pátrať na vlastnú päsť a vybrala sa do miestnej záložne, kde, tak ako predpokladala, našla ukradnuté veci. Predavač jej potom ukázal kópie občianskych preukazov mužov, ktorí ich tam priniesli. Dievča sa spolu s mamou vybralo do domu jedného z nich a konfrontovalo ho. "Spýtali sme sa ho, prečo to urobil. Najprv to popieral, ale po chvíli sa priznal," povedala Jessica.

Hoci polícii podľa vlastných slov poskytla potrebné dôkazy o údajných páchateľoch, tá doteraz nezakročila a k prípadu sa nechce vyjadrovať.

Jessica detektívka

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu