Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Mladík rozhajdákal 11 miliónov a pokúsil sa obesiť!

Michael Carroll schudobnel a stučnel Zobraziť galériu (2)
Michael Carroll schudobnel a stučnel (Zdroj: thesun.co.uk)

LONDÝN/BRATISLAVA - Michael Carroll (28), ktorý v roku 2002 vyhral v Lotte v prepočte okolo 11 miliónov eur, sa nedávno pokúsil vziať si život. Svoje imanie totiž prepil a prehajdákal na autá, domy, prostitútky či drogy a momentálne žije zo sociálnych dávok.

Nešťastný alkoholik, ktorý pribral a váži 127 kíl, sa rozhodol ukončiť svoje utrpenie po tom, čo ho opustila jeho priateľka Gemma Peaková. Pred dvomi týždňami sa otec dvoch detí pokúsil obesiť, ale našiel ho kamarát. "A minulú sobotu som sa porezal. Naozaj to strašne bolelo," uviedol muž na margo svojich samovražedných pokusov.

Hoci si ho lekári chceli nechať v nemocnici, rozhodol sa vrátiť domov. "Mám priateľa, ktorý zostane pri mne a postará sa o mňa. Stále sa necítim dobre, ale už nechcem urobiť nič hlúpe," hovorí poučený mladík.

Bývalý smetiar, ktorý žije v anglickom Downham Markete, si po výhre začal užívať svoje šťastie plnými dúškami. Organizoval divoké párty či demoličné preteky, ktorými susedom znepríjemňoval životy. Nevyhli sa mu ani opletačky so zákonom a súd mu nariadil protialkoholické liečenie.

Keď mu došli peniaze, musel predať svoj domov snov za 700-tisíc a dostal prácu maliara-natierača na čiastočný úväzok. "Je takmer na dne a sebapoškodzovanie je iba volaním o pomoc. Nezostali mu žiadne peniaze, prežíva iba zo dňa na deň," uviedol jeden z jeho blízkych.

Prečítajte si pravdivý príbeh slovenského milionára: Stal sa bezdomovcom!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu