Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Krava utiekla pred zabíjačkou, do pasce ju chcú nalákať na sex

Zobraziť galériu (2)

MNÍCHOV - Les pri Zangbergu v bavorskom okrese Mühldorf na hranici s Rakúskom má odo dneška novú atrakciu: jedenásťročného čierneho býka Ernsta uzavretého v ohrade , ktorý má k sebe nalákať utečenú rakúsku kravu Yvonne. Tá sa už tretí mesiac túla krajinou a nepodarilo sa ju zatiaľ chytiť. Informovali o tom dnes médiá oboch krajín.

Strakatá dojné krava Yvonne z Rakúska utiekla koncom mája a unikla do pohraničných lesov, ako by tušila, že tak unikne prevozu na bitúnok. Svojhlavé zviera vzbudilo sympatie a hospodárstvo Aiderbichl ju od majiteľa kúpilo.

Od tej doby ostáva už len "maličkosť": túlavú kravu chytiť. Všetky doterajšie pokusy skončili neúspechom. Neuspeli nastražené mrkvy, jablká ani iné krmivo. U dojnici Yvonne sa zrejme prebudili gény predkov z divoko žijúceho hovädzieho dobytka a ľuďom sa dokázala zatiaľ úspešne vyhýbať.

Nakoniec sa ju sedliaci rozhodli prekabátiť pomocou sexu. Umiestnili v ohrade statného fešného býka rasy Galloway a čakajú, že ju k sebe naláka.

"Ernst sa rozhliada zvedavo po okolí. Yvonne zatiaľ ešte neprišla. Dúfame, že sa k ohrade priblíži v noci," povedala agentúre APA Britta Freitagová, pracovníčka statku Aiderbichl.

"Musíme zostať v pozadí a čakať," dodala. Okolo ohrady je niekoľko skrytých pozorovateľní a dvaja strelci s uspávacím puškami sú v trvalej pohotovosti, aby vyrazili, akonáhle príde.

Ernst je udržiavaný vo vlastnej, separovanej časti ohrady, takže ak bude sa chcieť Yvonne k nemu priblížiť, bude musieť vojsť do vonkajšej ohrady. Tam ju bude možné uzavrieť. Ak nevstúpi a len bude blúdiť okolo, prídu na rad uspávacie náboje.

Ak sa Yvonne kvôli Ernstovi nechá chytiť, dostane sa na statok Aiderbichl u Deggendorf, kde je doma aj Ernst. Uvidia sa tak spolu aj v zajatí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu