Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Nevychovaná rodina "vybývala" dom za 1,4 milióna!

Dom má v súčasnosti už len polovičnú hodnotu Zobraziť galériu (3)
Dom má v súčasnosti už len polovičnú hodnotu

LONDÝN/BRATISLAVA - Rodina mala zničiť dom za v prepočte 1,4 milióna eur v luxusnej štvrti Londýna, kde ich ubytovala mestská rada. Susedia, ktorým pravdepodobne Tom O'Leary (42), jeho priateľka Tanya Walsh (39) a ich 12 detí "urobili zo života peklo", sa ich teraz snažia z 5-izbového obydlia dostať preč.

Rodina má 12 detí vo veku od jedného do 16 rokov a žije zo sociálnych dávok, ktoré však s príspevkami na deti činia vyše 80-tisíc eur. Podľa susedov hádžu plechovky od piva do vedľajších záhrad, demolujú vnútrajšok bytu, zničili omietku, povytŕhali zásuvky zo stien. Svoj dvor za domom používajú ako skládku odpadu. Podlahy vo vnútri sú celé špinavé a zapratané matracmi či bicyklami.

Len za tento rok bolo na O'Learovcov podaných 28 sťažností, nevraviac o tých z minulého roka. Rodina už bývala v 20 rôznych domoch, pričom údajne jeden z nich dokonca vyhorel.

Tanya, ktorá je opäť tehotná, sa sťažuje tiež a chce, aby im našli lepší domov. "Mesto nám nedalo žiadny nábytok a opravy sú pomalé. Priala by som si, aby nám našli miesto pre karavan, kde by som nemusela žiť vedľa mojich susedov. To by bolo nádherné," hovorí budúca 13-násobná matka, ktorú obvinili zo zanedbávania detí, čo je však podľa nej lož.

Zastupiteľstvo sa rozhodlo, že takéto správanie nebude tolerovať a minulý týždeň dostala rodina posledné varovanie. V prípade, že neprestanú s obťažovaním susedov a výtržnosťami, údajne ich vysťahujú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu