Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Mojsejovej útok na Bratislavu: Už zajtra to vypukne!

Politička myslí politickú kariéru vážne
Politička myslí politickú kariéru vážne

BRATISLAVA – Košický útok na Bratislavu nastane už vo štvrtok. Známa podnikateľka Nora Mojsejová (53) totiž chystá svoju prvú politickú tlačovku, na ktorej oznámi kandidátov do volieb a program svojej strany Slobodné slovo.

Mojsejová bude vôbec prvý krát vystupovať ako politička, nie ako človek zo šoubiznisu.  Doteraz bola jej  Strana slobodné slovo tajomná. Jediné, čo sa o nej vie je, že ju založila a vedie Mojsejová. Jej ostrý jazyk je však verejnosti známy a preto sa očakáva, že tlačovka bude štipľavá aj tentokrát. Šokovala verejnosť už tým, že oznámila vstup do politiky.

Servítku pred ústa si nedávala ani pri kritizovaní politológov či politických súperov. Situácia sa je skomplikovala neúprosnými termínmi získania podpisov na vznik jej strany a odovzdania kandidátok. Nakoniec to vyriešila tak, že získala licenciu od expolitika Pavla Ruska, ktorý mal zaregistrovanú stranu ANO. Podarilo sa nám zistiť, že prvú tlačovú konferenciu má naplánovanú na štvrtok o 14.h. v bratislavskom hoteli Cartlon. „Nora predstaví svoj program, vyjadrí sa k politickej situácii na Slovensku a predstaví aj svoju kandidátku,“ prezradil nám Mojsejovej manžel Braňo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu