Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Mojsejová o škandále s odpočúvaním: Vyvolení, nepose*te sa!

Nora Mojsejová Zobraziť galériu (4)
Nora Mojsejová

KOŠICE – Nenechalo ju to chladnou! V týchto dňoch takmer celým Slovensko hýbe kauza odpočúvania. V súvislosti s ňou dokonca padla hlava Ľubomíra Galka, ktorý bol z pozície ministra obrany odvolaný. Košická podnikateľka Nora Mojsejová (53) momentálne vystupuje v pozícii štatutára strany Slobodné Slovo - Nory Mojsejovej, a tak túto tému neobišla!

Znechutená! Začiatkom týždňa sa na verejnosti prevalila kauza odpočúvania novinárov. Netrvalo dlho a objavili sa informácie o tom, že odpočúvaní neboli len oni, ale aj politici a šéf televízie TA3 Michal Gučík. Svoje o tom vie tiež Nora Mojsejová, ktorá sa v podobnej situácii ocitla v minulosti.

V roku 2009 bola košická podnikateľka obvinená z faktoringového podvodu. Ako nám v súvislosti s tým prezradila, aj jej v tom čase neoprávnene odpočúvali mobilný telefón. „Nemali na to žiadny dôvod, ale sudca to nariadil. Je to bežné, že ľudí odpočúvajú. Ja som si na to zvykla,“ povedala na adresu toho Nora.

Podnikateľke však prekáža, že sa okolo celej záležitosti robí veľké „haló“ práve teraz. „Keď to robia podnikateľom, tak to nikto nerieši. Akonáhle sú do toho zakomponovaní „vyvolení“, tak je z toho veľká kauza a odvolávajú ľudí,“ rozhorčila sa Mojsejová. Svoje znechutenie z celého prípadu pritom vôbec neskrývala. „Nech sa z toho všetci nepose*ú. Medzi sebou si navzájom neveria a tak sa musia už každý s každým odpočúvať. Je mi z toho zle,“ dodala.

Podnikateľka si o celej kauze tiež myslí, že je umelo vykonštruovaná a ľuďom vôbec nič nedá. „Nech sa radšej zaoberajú dôležitejšími vecami. Bežní občania nemajú ani na to, aby si zaobstarali telefón. Nieto, aby ich ešte aj odpočúvali,“ uzavrela.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu