Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Mojsejová búchala do stola a kričala: Do vlády pôjdem aj s diablom!

Prvá tlačová konferencia Strany slobodné slovo Nory Mojsejovej Zobraziť galériu (4)
Prvá tlačová konferencia Strany slobodné slovo Nory Mojsejovej

BRATISLAVA – Nora Mojsejová dnes predstavila kandidátku novovzniknutej Strany slobodné slovo Nory Mojsejovej! Medzi 150 kandidátmi je podľa jej slov jedinou a najväčšou celebritou na Slovensku ona sama. Koalíciu chce vytvoriť aj s diablom, len nech splnia jej podmienky. Neodpustila si ani krik a búchanie do stola!

Košická podnikateľka Mojsejová, ktorej strana vznikla transformáciou z Aliancie nového občana (ANO) Pavla Ruska, povedie do volieb novovzniknutú Stranu slobodné slovo Nory Mojsejovej. Nechce sa vymedzovať ani doprava, ani doľava. Koaličnú spoluprácu nevylúčila s nikým a zdá sa, že do parlamentu sa chce dostať za každú cenu. „Aj s diablom pôjdem a budem rokovať, keď mi splnia to, čo chcem ja,“ uviedla na tlačovej konferencii.

Na kandidátke strany sa podľa Mojsejovej objavia samé neznáme tváre, medzi nimi aj traja študenti, lekár, ekonómka, hudobný producent a nezamestnaný. Líderka strany sa zároveň neskromne pasovala do roly najväčšej celebrity Slovenska. “Kandidátka je pestrá, žiadne celebrity okrem mňa, keďže ja som najväčšia celebrita na Slovensku,” vyhlásila. Jedinou známejšou tvárou je víťaz Mojsejovej reality šou Šéfka Michal Pilip, ktorý sa na kandidátke objaví na desiatom mieste.

Podpredseda Mojsejovej strany Michal Pilip

Tlačová konferencia Strany slobodné
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Vladimír Labát)


Mojsejová je presvedčená, že jej strana sa do parlamentu dostane. Napomôcť tomu má aj „tvrdá kampaň“, s ktorou začne v januári prevažne na internete. „Budem burcovať na internete, budem kritizovať všetko, čo je zlé,” uzavrela.
 
Mojsejová informovala aj o programe, s ktorým by jej strana chcela vo voľbách uspieť. DPH na základné potraviny a na niektoré farmaceutické výrobky by podľa nej mala byť nižšia. Šéfka strany chce znížiť odvody a stimulovať slovenských podnikateľov, pretože tí sú podľa nej chudáci. Ako ďalej uviedla, demokracia na Slovensku “zdochla po troch mesiacoch od revolúcie”. Sociálny systém je zdeformovaný, v hroznom stave je aj zdravotníctvo.

Minimálna mzda sa podľa nej musí zvýšiť. Pustila sa aj do politikov, ktorí vraj na národ se*ú. "Ja by som chcela vidieť politika, ktorý vyžije z 317 eur.  Toto je hanba na celý národ a nikto s tým absolútne nič nerobí. Budeme sa pretŕčať na tlačovkách, budeme sa pretŕčať pred kamerami a budeme na národ s*ať! Toto je koniec," dodala rozčúlene.

Braňo Mojsej v úlohe kameramana
Tlačová konferencia Strany slobodné
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Vladimír Labát)


Na tlačovke sa objavil aj Mojsejovej manžel Braňo, ktorý plnil už tradičnú úlohu dvorného kameramana. Ako je pre kontroverzný pár známe, ani v tomto prípade sa nevyhli drobnej výmene názorov. „Však sa nepototo. Pán mi dá pokyn a pôjdeme,“ reagovala na Braňovu poznámku, že už o minútu a pol pôjde tlačovka v priamom prenose.

Mojsejovej tlačovka

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu