Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Sexi poslankyni z Mostu-Híd odpadol počas svadby ženích, dvakrát!

Edita Pfundtner Zobraziť galériu (2)
Edita Pfundtner

BRATISLAVA - Poslankyňa parlamentu za Most-Híd Edita Pfundtner zažila poriadnu nepríjemnosť. Počas sobáša jej odpadol ženích a dokonca museli zasahovať záchranári. Celá vec sa stala pred dvoma týždňami. Nakoniec všetko dobre dopadlo a pár si povedal svoje áno.

„Musela som čakať, kým bol schopný vnímať, pretože mám na starosti skúmať, či je ženích spôsobilý uzavrieť manželstvo,“ prezradila nám Pfundtner. Tá má od apríla milú povinnosť a aj ako poslankyňa mestského zastupiteľstva v bratislavskom Novom Meste sobáši. Predpoklady na to má vraj dobré. „Už počas základnej školy som chodila recitovať na svadby,“ uviedla. Preto ju jej kolegovia navrhli na to, aby robila sobáše.

Počas troch mesiacov zosobášila už vyše 20 párov. Doteraz vraj z obradu neutiekol nikto. Zaujímavé je, že mladomanželia, ktorých sobášila ako prvých, neboli Slováci. Ako zástupkyni menšinovej strany ju potešilo, že to boli občania Slovenska vietnamskej národnosti. Spomína si aj na kuriozitu spred dvoch týždňov, keď sobášila mladý pár. „Ženích sa zrejme zľakol a dvakrát odpadol. Museli sme volať aj 112. Bolo to dosť nepríjemné,“ popísala nám zážitok. Inak ju vraj práca baví a verí, že všetci, ktorých sobášila, nezvýšia štatistiky rozvodov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu