Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Veľké priznanie Palka o kontroverznom VIDEU s bľabotaním: Pitka so známym hercom!

František Palko
František Palko (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA – Po tom, čo sme dnes zverejnili VIDEO štátneho tajomníka Františka Palka, na ktorom sa zajakáva, vypadávajú mu slová a už na prvý pohľad nie je vo svoje koži, sa rozhodol o celom incidente prehovoriť hlavný aktér. A prišlo aj nečakané priznanie!

Celé VIDEO vzniklo ešte v lete. Palko mal údajne dovolenku, ale kvôli dôležitosti témy sa rozhodol odskočiť si do práce a absolvovať brífing s novinármi, ktorým prezentoval dôležitosť cestovného ruchu na Slovensku.

Spoločensky unavený politik to však očividne nezvládol. Podľa jeho slov išlo o kombináciu počasia a nadmerného pitia.

František Palko bľaboce

„V stredu 26. augusta večer som sa po vyše roku stretol so svojím priateľom Števom Skrúcaným. Bohužiaľ, podcenil som dôsledky predchádzajúceho večera v kombinácii s mojím zdravotným stavom a pobytom na priamom slnku dňa 27. augusta, kedy bolo vyše 30 stupňov v tieni,“ opisuje udalosť.

Po tom, čo sa video začalo masovo šíriť, na sociálnej sieti zareagovali aj niektorí politici, ktorí volali po zodpovednosti a odchodu z funkcie. Palko tvrdí, že sa už zmenil a z nevydarenej tlačovky poučil.

 „Išlo o deň mojej dovolenky a po odprezentovaní výborných výsledkov našej krajiny v cestovnom ruchu som sa vrátil domov. Napriek tomu, že je to ojedinelý prípad, si uvedomujem nevhodnosť situácie. Je to poučenie aj pre mňa a takéto niečo sa samozrejme už nikdy nezopakuje,“ dodal kajúcne štátny tajomník.

Viac o téme: AlkoholFrantišek Palko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu